O nama

Dobrodošli u prve art parfimerije u Beogradu.

Pažljivo odabrani parfemski niche brendovi i ekskluzivna selektivna kozmetika dostupni su samo u Metropolitenu.

Od najekskluzivnijih linija za negu lica, tela i kose, preko visoko selektivnih brendova, do potpuno prirodnih i organskih proizvoda, koji donose tajne lepote, opuštanja i uživanja.

Mirisne sveće kao najprefinjeniji statusni simboli i ukrasi, mala–velika zadovoljstva koja čine da prostor u kome živimo bude najprijatnije mesto na svetu, i savršeni luksuzni pokloni za sve prilike.
Stil i stav, prefinjenost, lucidnost, kreativnost… Poezija, moda, fotografija, dizajn… Parfimerija, galerija i adresa na kojoj stanuju parfemi koji imaju ličnost. Umetnost kao sastavni deo parfema i parfem kao umetničko delo.

Toplina i ušuškanost, provokacija i stimulacija, sofisticiranost i prefinjenost, smelost i nedokučivost, strast i senzualnost ili potpuno nov pogled na život, parfeme i zavođenje kroz samo jednu kap mirisa.

Putovanja kuda Vas želja vodi, jer čulima nije potreban pasoš.

Poigravanje kontradiktornostima uvek u skladnom balansu. I uvek kao izazov konvencionalnom i svakodnevnom.

Za trendsetere i ljubitelje klasike, nova dimenzija elegancije i deo zvanične turističke ponude glavnog grada u samom srcu Beograda, ulici koja nosi atmosferu i duh metropole i poziva Vas da otkrijete jedinstvenu kreativnu zonu mirisa i urbanu oazu šarma, luksuza, lepote i zadovoljstava.

Odraz Vaše individualnosti čeka da bude otkriven na nekoj od naših polica.

Radujemo se Vašoj poseti i svakom novom zajedničkom iskustvu.