Kategorije

Metropoliten Beauty Center

Više od 15 godina Metropoliten salon neguje holistički pristup lepoti. Godinama prikupljana saznanja i iskustva o delovanju aroma na duh i telo, o senzornim ugođajima koji opuštaju um i pobuđuju kožu, o dubokoj, sve prisutnijoj potrebi da se iza vrata salona ostavi buka ulice, dnevne obaveze i brige, naveli su nas da Metropoliten salon pretvorimo u više od klasične oaze lepote: nega kože dobila je dimenziju potpune relaksacije i, danas tako dragocene, privatnosti.

Prostor Metropoliten Beauty centra dizajniran je u duhu elegantnog, intimističkog pariskog apartmana sa salonom za razgovor i opuštanje uz čaj pre tretmana i tihim, svedenim sobama za tretmane, sa umirujućim bojama i prigušenim zvucima, nalik na privatne budoare.

Dr. Hauschka i Darphin tretmani lica
Nega lica obuhvata niz ekskluzivnih, ovlašćenih Dr. Hauschka i Darphin tretmana, po kojima je Metropoliten odavno poznat.
Dr. Hauschka tretmani lica organskim preparatima, uz posesbne uvodne rituale opuštanja, rade se na identičan način kao u originalnom Dr. Hauschka centru lepote u Nemačkoj. Ovi specifični tretmani privlače ljubitelje čiste prirodne nege i jedinstvenog pristupa nezi, koji ovaj pionirski nemački prirodni brend neguje već duže od pola veka.

Darphin tretmani donose efekat čuvenih dubokih masaža i drenaža udruženih sa tipično francuskim uživanjem u raskošnim teksturama, odabranim aromama i skupocenim uljima, uz ubedljiv efekat na koži. Darphin ovlašćeni tretmani učiniće da se osećate privilegovano, kao da ste u originalnom Darphin Institute-u u ulici Saint-Honoré u Parizu.

Metropoliten Slow Beauty koncept – originalni tretmani tela
“Metropoliten Slow Beauty” koncept donosi čitav niz kompleksnih masaža, toplih kompresa, akupresura, namenjenih posebnim potrebama tela i duha, u atmosferi umirujućih boja, tkanina, tekstura i ambijentalne muzike. Tretmane su osmilili naši terapeuti osluškujući, godinama, vaše želje i potrebe.
Metropoliten salon od početka poštuje vašu privatnost, potrebu da imate svoje vreme za konsultacije, svoje opuštanje pre tretmana razgovor, svoj mir i tišinu nenarušenu razgovorom drugih klijenata. U vašem zakazanom terminu imate nepodeljenu pažnju i posvećenost naših terapeuta.

Dobro došli. Metropoliten Beauty Center je, naredna dva sata, samo vaš.

Adresa: Braće Jugovića 2A, Beograd.
Radno vreme: 10-20h, subota: 10-16h
Tel. +381 62 228 694
Mail: metropolitensalon@metropoliten.rs