Metropoliten Beauty Center

Obaveštenje
Poštovani klijenti,

Obaveštavamo vas da Metropolitan Beauty Center 1. jula privremeno zatvara svoja vrata i kreće sa procesom renoviranja kako bismo vam pružili još bolje iskustvo. Tokom ovog perioda, nećemo biti u mogućnosti da zakazujemo tretmane ili da prodajemo vaučere za iste.

Međutim, želimo da vas obavestimo da kupljene vaučere za tretmane u našem salonu možete iskoristiti za kupovinu robe u Metropoliten parfimerijama tokom roka važenja vaučera. Naš tim će vam rado pomoći da pronađete proizvode koji će vam odgovarati.
Izvinjavamo se zbog eventualnih neugodnosti koje ova situacija može izazvati. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, slobodno nas kontaktirajte putem telefona ili email-a.
Radujemo se ponovnom susretu sa vama nakon završetka renoviranja.
Hvala vam na razumevanju i podršci tokom ovog procesa.

Srdačan pozdrav,
Metropoliten Beauty tim

———————————————————————————————————–

O salonu
Više od 15 godina Metropoliten salon neguje holistički pristup lepoti. Godinama prikupljana saznanja i iskustva o delovanju aroma na duh i telo, o senzornim ugođajima koji opuštaju um i pobuđuju kožu, o dubokoj, sve prisutnijoj potrebi da se iza vrata salona ostavi buka ulice, dnevne obaveze i brige, naveli su nas da Metropoliten salon pretvorimo u više od klasične oaze lepote: nega kože dobila je dimenziju potpune relaksacije i, danas tako dragocene, privatnosti.

Prostor Metropoliten Beauty centra dizajniran je u duhu elegantnog, intimističkog pariskog apartmana sa salonom za razgovor i opuštanje uz čaj pre tretmana i tihim, svedenim sobama za tretmane, sa umirujućim bojama i prigušenim zvucima, nalik na privatne budoare.

Dr. Hauschka i Darphin tretmani lica
Nega lica obuhvata niz ekskluzivnih, ovlašćenih Dr. Hauschka i Darphin tretmana, po kojima je Metropoliten odavno poznat.
Dr. Hauschka tretmani lica organskim preparatima, uz posebne uvodne rituale opuštanja, rade se na identičan način kao u originalnom Dr. Hauschka centru lepote u Nemačkoj. Ovi specifični tretmani privlače ljubitelje čiste prirodne nege i jedinstvenog pristupa nezi, koji ovaj pionirski nemački prirodni brend neguje već duže od pola veka.

Darphin tretmani donose efekat čuvenih dubokih masaža i drenaža udruženih sa tipično francuskim uživanjem u raskošnim teksturama, odabranim aromama i skupocenim uljima, uz ubedljiv efekat na koži. Darphin ovlašćeni tretmani učiniće da se osećate privilegovano, kao da ste u originalnom Darphin Institute-u u ulici Saint-Honoré u Parizu.

Metropoliten Slow Beauty koncept – originalni tretmani tela
“Metropoliten Slow Beauty” koncept donosi čitav niz kompleksnih masaža, toplih kompresa, akupresura, namenjenih posebnim potrebama tela i duha, u atmosferi umirujućih boja, tkanina, tekstura i ambijentalne muzike. Tretmane su osmilili naši terapeuti osluškujući, godinama, vaše želje i potrebe.
Metropoliten salon od početka poštuje vašu privatnost, potrebu da imate svoje vreme za konsultacije, svoje opuštanje pre tretmana razgovor, svoj mir i tišinu nenarušenu razgovorom drugih klijenata. U vašem zakazanom terminu imate nepodeljenu pažnju i posvećenost naših terapeuta.

Dobro došli. Metropoliten Beauty Center je, naredna dva sata, samo vaš.

Mail: [email protected]
Adresa: Braće Jugovića 2a, Dorćol