MET PLUS

22. juna 2023.  |  Press

SKINCARE BY METROPOLITEN: “CLEAN” + “DERMO” + “NATURAL”
Tokom skoro dve decenije, od osnivanja 2005, Metropoliten je gradio ime koje danas ljubitelji parfema doživljavaju kao sinonim za ekskluzivu, za izbor najpoznatijih i najrelevantnijih niche i art mirisnih brendova, ili za otkrivanje parfema za koje su čuli samo najveći mirisni sladokusci.

2023. započeli smo ispisivanjem prvih redova nove Metropoliten priče: pokrenuli smo MET PLUS.

Iskoračili smo iz neuhvatljivog oblaka parfemskih molekula i zakoračili u prirodom inspirisan, naukom formulisan svet nege kože. Želimo da MET PLUS za poklonike kvalitetne nege postane isto ono što za ljubitelje i poznavaoce parfema znači Metropoliten: simbol ekskluzive, inovativnosti, kvaliteta, dizajna, posebnog doživljaja prilikom kupovine.

MET PLUS je svet nekih drugačijih molekula: peptida, retinoida, vitamina, hijalurona… Razmaziće vas teksturama koje se stapaju sa kožom, oduševiti formulama sa dokazanim delovanjem. Najsnažniji trendovi u kozmetici okupljeni na jednom mestu prizivaju ljubitelje kvalitetne nege, bilo da su poklonici prirodne ili medicinske kozmetike, bilo da uživaju u luksuznoj mirisnoj nezi ili jednostavnim ali efektnim dnevnim rutinama.

KOZMETIKA KOJU VEĆ VOLITE I ONA KOJU ĆETE TEK ZAVOLETI
Prepoznaćete neke brendove koje ste voleli, a MET PLUS će vam ih predstaviti u punom asortimanu: Niod, The Ordinary, Malin+Goetz, Darphin, Dr. Hauschka, Embryolisse. Ljubitelje The Ordinary brenda obaradovali smo i ponovo dostupnom on-line prodajom u Srbiji.

Upoznajemo vas i sa novim brendovima, MET PLUS ekskluzivom:

INSTITUT ESTHEDERM – Francuski dermokozmetički antiejdž brend zasnovan na patentiranim formulama, dermatološkoj ekspertizi u poznavanju bioloških funkcija kože.

SUSANNE KAFUMANN – Austrijski “clean” brend zasnovan na prirodnim sastojcima i principima održivosti, redefinišuži pojam luksuza “ne preterivanje, nego integritet i odgovornost”.

ROYAL FERN – Nemačka dermatologija je prepoznala botaničku snagu kraljevske paprati u koju je ugrađeno 400 miliona godina evolucije.

FI-NE – Nemačka 100% organska, veganska i „clean“ kozmetika. Prirodni dezodoransi i linije za telo u ekološki prihvatljivim pakovanjima.

MET PLUS NA POZNATOJ VRAČARSKOJ ADRESI
MET PLUS potražite na adresi Njegoševa 46, u prostoru koji je donedavno zauzimala vračarska parfimerija Metropoliten.

U maniru Metropolitena, prostor je redizajniran, a miminalistički pristup kombinuje vizuelno istraživačku laboratoriju,  tradiciju prodaje kozmetike u apotekama, plus minimalizam, prepoznatljivi znak kvaliteta pa i luksuza.

Ako ne stignete da dođete u MET PLUS, svi proizvodi su dostupni online na platformi metropoliten.rs

Novitete, savete za negu i trendove u kozmetici, pratite na našem Instagram nalogu.

RADNO VREME
Radnim danima: 10 – 21h
Subotom: 09 – 16h

Kontakt telefon: +381 11 40 23 291

Share