Metropoliten pokloni

Praznici se pamte i zbog poklona. Zato darujte sa stilom i srcem. Ekskluzivni praznični setovi očekuju vas u Metropolitenu.

Tokom sezone praznika, nudimo vam uslugu pakovanja ODABRANIH POKLONA u luksuzne Metropoliten kutije, jedinstvene baš kao što je i asortiman niche parfema, selektivne kozmetike za negu lica, tela i kose, mirisnih sveća i detalja koji će oplemeniti svaki enterijer.

Za sve one otvorenog duha, kultivisanog ukusa, istančane hedoniste, poznavaoce fine mirisne umetnosti koja oplemenjuje svakodnevnicu predlažemo Diptyque difuzere i parfeme za prostor ili mirisne sveće. Unesite magični duh praznika i glamura uz Cire Trudon sveće, koje je volela i Marija Antoaneta. U ponudi je i selektivna linija keramike i mirisnih štapića Astier de Villatte, ručno pravljenih u jedinstvenoj francuskoj zanatskoj radionici i parfemskom ateljeu, Ivana Pericoli i Benoît Astiera.
Specifičan „lifestyle“ brend Zenology unosi u dom dah mirisnog luksuza na kakav nailazimo u najboljim hotelima, kroz kvalitetne proizvode za higijenu, negu tela i mirise za prostor, uz maksimalnu brigu za očuvanje prirodne sredine. Ukoliko preferirate eleganciju i beskompromisni luksuz, pravi izbor su By Killian parfemi, čija se ekskluzivnost ogleda u svakom detalju – od pakovanja u drvene lakovane kutije ukrašene zlatnim detaljima i postavljene svilom, do mirisa koje su kreirali legendarni svetski parfimeri. Za sve one koji miris doživljavaju kao proizvod svoje slobode, kreativnosti, senzualosti i perfekcionizma, predlažemo parfemsku kuću Maison Francis Kurkdjian, koju karakterišu sofisticiranost, bezvremenost i redefinisanje klasicizma. Ako ste u potrazi za izuzetnim i prestižnim, vaš izbor mogu biti parfemi Clive Christian, poznati po strasti za transformisanjem očekivanog u neobično, jedinstveno složeni i stručno izrađeni sa najdragocenijim i retkim sastojcima.

Praznični poklon setovi oduševiće svakoga svojim dizajnom, kao i sadržajem bilo da se odlučite za Aesop, čiji su proizvodi za negu kože lica, tela i kose superiornog kvaliteta ili BYREDO koji je globalno prepoznatljiv i zadovoljava potrebu za prefinjenim minimalizmom parfema i upečatljivim karakterom umetnosti. Njujorški apotekarski brend MALIN+GOETZ nudi rešenja za negu svih tipova kože – svaki proizvod je formulisan pomoću pouzdanih prirodnih sastojaka i naprednih tehnologija, kako bi se na najblaži način postigli izuzetni rezultati, čak i kod najosetljivijih tipova kože. Čuveni francuski brend Darphin insistira na savršenstvu, od sastojaka do veštine kreiranja preparata sa dubokim efektom na čula, kao i sofisticiranosti kroz luksuznu negu.

Ako želite da poklonite slobodu izbora, idealna za vas je Metropoliten POKLON KARTICA. Na nju možete uplatiti iznos koji želite (minimalan iznos za uplatu je 5.000,00 dinara), pokloniti je kome želite, a rok za korišćenje je ograničen na godinu dana – od dana izdavanja iste. Poklon karticu možete iskoristiti u Metropoliten parfimerijama na sledećim adresama Zmaja od Noćaja 9 (Dorćol), Njegoševa 72 (Vračar), Omladinskih Brigada 86j (West 65 – Novi Beograd), Metropoliten Beauty Centru na adresi Braće Jugovića 2a (Dorćol), kao i MET+ radnji na adresi Njegoševa 46 (Vračar).

Ekskluzivnim i holističkim spa tretmanima lica i tela sa autentičnim potpisom kozmetike DARPHIN i DR. HAUSCHKA možete obradovati dragu osobu koja preferira potpuni doživljaj svim čulima u jedinstvenom ambijentu METROPOLITEN BEAUTY CENTRA. Dostupna vam je i opcija POKLON VAUČERA, kao i pomoć naših estetičara-kozmetičara pri odabiru pravog tretmana.

Pripremili smo sve što je potrebno da doprinesemo vašem uživanju u Novoj godini, novim počecima i trenucima koji se pamte. Posetite nas i otkrijte Metropoliten magiju.

Galerija