Kategorije
22790

Uncut Gem EdP

42.500,00 din.

Eau De Parfum

100 ml
Beskompromisan, odvažan, enigmatičan, šik. Četiri reči koje opisuju Uncut gem, miris zasnovan na kolonjskoj vodi koju je čuveni Moris Rasel kreirao samo za sebe.

Posle pet godina ubeđivanja između Frederik Mala i Morisa, dugogodišnjih saradnika i prijatelja, i čuveni parfimer je pristao da vlastitu kolonjsku voda modifikuje u novi dragulj u parfemskoj ediciji Fraderic Malle.

Uncut Gem je pravi muški miris, veoma svež, jasan i čvrst poput dijamanta. Prozirne, začinske gornje note đumbira, mandarine, korena anđelike i muskatnog oraščića otvaraju put ka vatrenom srcu mirisa sa akordom kože, vetiverom, tamjanom i izdašnom količinom ambera i mošusa koji vibrira na koži.

Uz poigravanje sa zamorenim kodovima muževnosti, ovaj miris izvlači samo njihovu izvornu snagu za ovu neodoljivu mirisnu kreaciju.

Moris Rasel za sebe kaže da je “istraživač koji luta među formulama”. Suviše skromno za parfimera sa tako bogatom karijerom koja je počela 1973. i imenom koje je sinonim za izuzetnu estetiku i raskošne kompozicije, komponovane samo od suštinski neophodnih sastojaka.

NOTE:
Bergamot, đumbir, koren anđelike, muskatni oraščić, magnolija, vetiver, cistus labfanum, tamjan, Ambrocenide Crystals (drvenaste amber note), mošus.
Share