Kategorije
23819

Probiotic-Tensive Hydro Firming Body Cream 200ml

11.340,00 din.

200 ml
Probiotska naučno formulisana krema za telo.

Intenzivna hidratacija u formuli koja podstiče hidrataciju, povoljno deluje na mikrobiom, kao prvu liniju odbrane i jača kožnu barijeru.

Sastojci:
Formula sa koncentrovanim VENN kompleksom prebiotika, probiotika, fermenata i postbiotika, 17 amino kiselina, hijaluronom i antioksidantima.
Krema sadrži skvalan (dobijen iz šećerne trske iz održivih izvora) i ulja bogata omega masnim kiselinama iz semena bele lupine, fermenata korejske anđelike i kamenog semena (lithospermum eythrorhizon) – sastojci koji se nalazi i u kultnom proizvodu brenda “crvenom serumu” (Advanced Multi-Perfecting Red Oil Serum).
U formuli je primenjeno više VENN patenata, za isporuku sastojaka u više slojeva (Multi-Layer Vehicle Delivery Technology, KR Patent 10-2133629) za 3D hidrataciju (KR Patent 10-2140863).

Čista i bezbedna formula bez parabena, silikona, ftalata, sintetičkih mirisa i boja, mineralnih ulja, sulfata (SLS i SLES), fenoksietanola i drugih kontroverznih supstanci koje mogu štetiti koži ili zdravlju.
Klinički dokazano: pojačana hidratacija, čvrstina i elastičnost kože, zaglađena i umekšana koža.

Primena:
Nanesite na kožu tela po potrebi. Za poboljšanje apsorpcije i cirkulacije, upotrebite blage masažne pokrete. Dermatološki testirana, nekomedogena, hipoalergena. Ne iritira kožu.

VENN proizvodi niti sastojci nisu testriani na životinjama.
Share