Kategorije
byredo lil fleur 100ml

Lil Fleur EDP 100 ml

27.720,00 din.

Eau De Parfum

100 ml
Poput muzike komponovane za dušu tinedjžera, Lil Fleur je bučan i uzbudljiv, on se smeje i pleše, plače i vrišti. Poput zagonetnog i komplikovanog duha odrastanja, on je urnebesno srećan i beskrajno setan u isto vreme.

Lil Fleur evocira neuhvatljivi momenat u vremenu, pun obećanja, krcat mogućnostima, momenat u kome se mlada devojka budi. U kom pokušava da shvati onaj osećaj, do juče tako poznat, danas potpuno stran, onaj treptaj koji prethodi pretvaranju nevinosti u iskustvo, pupoljka u cvet.

Zbunjujući generacijski prelazi, komplikacije sa polnim sazrevanjem i trijumfalni - pa ipak tako nevin - novi doživljaj sebe, tema su ovog mirisa.

Lil Fleur je prigrlio svojom mirisnom strukturom kompleksan i uzburkan svet mladalačkih emocija: visokih i niskih tonova, toplog i oštrog, srljajuće hrabrog i iskrenog.
Ruža u ovom mirisu ima svoj trn; gorko i slatko su u stalnoj tenziji i preplitanju.
Ženski doživljaj evocirao je parfimer, muškarac; a miris je namenjen kao iskušenje za oba pola.
Lil Fleur je parfemsko istraživanje na temu tradicionalnog cvetnog mirisa, sa veoma modernim stremljenjima. U srcu parfema je majska ruža, sveža, puna slasti i svetlosti. Simobl ljubavi i lepote, tajnovitosti i zajedništva, njen dominantan ton je uvod u devojačko carstvo.
Gornje note mandarine i ribizle prave oštar zarez u toj slasti, gotovo kao kada iglu spustite na vinil. Šafran ima mekoću koja smiruje i pripaja mirisu muževni kožni akord.
Drvene note, amber i vanila obezbeđuju zonu komfora u baznim notama mirisa.

Gornje note: ribizle, mandarine, šafran
Srednje note: ruža, koža
Bazne note: drvenaste note, amber, vanila.
Share