Kategorije
23597

Jump Up and Kiss Me Ecstatic

69.300,00 din.

Eau De Parfum

50 ml
Orijentalni amber sa gurmanskim notama, on je poput osnučanog rajskog vrta. Otvara se citrusnim akordom bergamota, grejpa i nerolija, kombinovanim sa voćno-herbalnim akorodom trešnje i žalfije. Jasmin i iris u srcu parfema, produbljene notama irisa, duvana i papirusa, daju parfemu senzualnost. Cela kompozicija dobila je kap slasti uz pomoć tonke i vanile. Baza parfema je drvenasta, bogata amberom, labdanumom i zadimljenim kožnim notama. Prepustite se hedonizmu uz ovaj moćan parfem sa 25% koncentracije mirisnih sastojaka.

Addictive Arts Collection brenda Clive Christian inspirisana je velikim britanskim piscima. Dva parfema ove kolekcije, Jump up & Kiss me, u verzijama Ecstatic i Hedonistic, inspirisani su Šekspirovom komedijom “San letnje noći” u kojoj se prepliću iluzija i stvarnost, u začaranoj šumi, a naizgled nevin cvet može da utiče na ljubavnu sudbinu. Dan i noć je u ovom komadu magična biljka zaplet.
Postavljena na kapke usnule osobe učiniće da se ona, prilikom buđenja, zaljubi u prvu osobu koju vidi. Clive Christian za Addictive arts kolekciju koristi “headspace” tehnologiju kako bi, gotovo alhemijskim procesom, dobila jedinstvene mirisne molekule koji se ne mogu imitirati.

U slavu magije, ljubavi, uživanja i bezbrižnih dana, Jump up & Kiss me: hedonistički miris sa koncentracijom od čak 25% mirisnih supstanci.

Glavne note: mate, labdanum, duvan
Share