Kategorije
Maison Crivelli Iris Malikhan 100ml

Iris Malikhân

22.680,00 din.

Eau De Parfum

100 ml
Iskustvo: zapanjujuće otkriće rascvetalih polja irisa na ivici pustinje.

Iznenađujući kontrast: zeleni, puderasti iris u kontrastu sa kombinacijom vanile i kože pretvara ovaj parfem u opojni, adiktivni akord.

"Slow perfume" koncept poziva vas da se ućutite, zastanete, zažmurite i otkrijete sve one fine aromatične nijanse, nežna prelivanja mirisnih boja, kakva biste u žurbi propustili.

Nije li ovaj koncept doživljaja parfema koji zastupa Tibo Kriveli (Thibaud Crivelli), osnivač brenda Maison Crivelli, posebno zanimljiv kada govorimo o irisu? Taj neuhvatljiv, praškast i puderast, opojan i mističan miris, zagonetka za parfimere i strast za poznavaoce parfema, sigurno traži dodatnu posvećenost.

Pretačući u mirise svoja iskustva sa putovanja - prilično egzotičnih, često avanturističkih i nimalo tipično-turističkih - Kriveli nas sada poziva da zamislimo kakav je osećaj kada, na obodu pustinje, pred vama iskrsne polje ucvetalog irisa i - ostavi vas bez reči kojim biste opisali treperenje zamamnih mirisnih molekula u suvom pustinjskom vazduhu.  Kao da je ljubičasti cvet u tom surovom okruženju pokazao svu svoju snagu!

Puderasti iris je, da bi se ovaj ugođaj opisao, suprotstavljen kombinaciji aromatičnih zelenih nota, potom vanile i kože, kako bi se dobio uzbudljiv, zamaman i animalan spoj: Iris Malikhân.

Note: čempres, mastika, smaragdni prah, tamjan, iris, ljubičaste latice, mimoza, amber, koža. 
Share