Kategorije
Ex Nihilo French Affair EdP 100ml

French Affair

37.045,00 din.

Eau De Parfum

100 ml
French Affair vraća tipično zavodljivi optimizam iz 70-ih.

Kombinuje antikonformizam i šik stav sa šarmantnom pariskom prozračnošću. Inspirisan savremenim kicošima, koji lutaju ushićeno bulevarom Sen Žermen. Parfem oličava prirodno zavođenje i igra se rodnim kodovima. Njegove čiste i svetlucave note bergamota, ruže i vetivera se tope kako bi istakle bogatstvo avangardnog šipra.

Bogat talas indonežanskog pačulija iskače na vas iz gornjih nota, jašući ruku pod ruku sa mahovinom stvarajući akord bakrenog, sveže preokrenutog tla. Nota ličija više miriše na prezrelu šljivu, trenutno zaslađujući zemljanije note. List ljubičice provlači se kroz ilovastu tamu, iznenađujući kao blic fotoaparata. Ali tamne, pljesnive zemljane note su ono što preovlađuje – komad crnog somota koji se otvara nakon mnogo godina skladištenja. Na kraju, ovaj akord otkriva začinjenu ružu i oštar kedar koji je istovremeno aromatičan i blago znojan.

Zatvorite oči i udahnite miris dima cigarete koji lebdi kroz somotne kragne natopljene pačulijem. Mračan, ćudljiv i opako seksi - French Affair.

Gornje note: bergamot, liči, apsolutni listovi ljubičice
Srednje note: apsolut ruže, Atlas kedar, anđelika
Bazne note: pačuli, vetiver, hrastova mahovina
Share