Kategorije Filteri

Ex Nihilo

Ex Nihilo

Troje Parižana, koji su jednog dana 2013. godine sleteli neočekivano, nenajavljeno, „ex nihilo“, pravo u centar pariskog prestiža, ulicu Saint Honore, gde se i danas nalazi njihov avangardni luskuzni prostor, Ex Nihilo „flagship store“.

Avangarda, posebno ona francuska, njihova je inspiracija.

Parfemska kuća koja svoju inspiraciju crpi od slobodnih mislilaca, novih talenata u parfimerstvu i arhitekturi, do dizajnera i tvrdoglavih duvača stakla. Otvarajući nove puteve saradnje između kreatora parfema, najnovije tehnologije i umetničke zajednice, oni odgovaraju na zahteve i želje jedne strastvene generacije koja traga za najinspirativnijim otkrićima.

Ukazujući na radikalnu želju da se raskinu sve veze sa prošlošću kako bi se izgradila nova ideja, avangarda je polazna tačka ideologije zasnovane na eksperimentisanju i modernosti.

Luskuz je njihovo prirodno okruženje.

U svojim kreacijama, Ex Nihilo koristi samo najbolje sirovine. Da bi se postigao izuzetan rezultat, prirodni materijali koji se koriste, nabavljaju se širom sveta. Burbon vanila prelazi okeane sa Madagaskara, sandalovina dolazi iu Australije, cvet narandže iz Maroka, dok direktno iz svetske prestonice parfimerije, Grasa, dolazi ruža.

Održivost u izboru sastojaka i podrška lokalnim proizvođačima je ne samo zahtev vremena, nego i opredeljenje osnivača.
Tehnologija je njihovo oruđe za pripremu inovativnih sastojaka kakvi ne postoje u prirodi.

Balans između avangarde i luksuza, održivosti i tehnologije – jeste Ex Nihilo.

Brend koji odustaje od pravila i nudi inovativan pristup kako u vrednovanju kreacija u prodavnicama tako i u pakovanju svojih dragocenih kreacija. Naziv svakog parfema pojavljuje se suptilno, providno kroz tečnost, poput šapata, odajući futuristički omaž kodovima francuskog luksuza.

Podelite sa nama uzbuđenje koje osećamo svaki put kada stignu nove bočice brenda koji još ne poznajemo.

www.exnihilo-paris.com