Kategorije
22788

Eyes Closed EdP

20.130,00 din.

Eau De Parfum

50 ml
Kada isključiš neko od čula, kada izostane jedno senzorno iskustvo, šta se dogodi? Mašta preuzme vođstvo, druga se čula izoštre, vidiš stvari na nov način.

Eyes Closed kreira svet u kom je ljubav poništila sve granice i razlike. Neopipljiva, pa ipak postojana. Poput duša koje se prepliću, neočekivani spoj pačulija i papirusa, uvodi nas u neodoljivo sašaptavanje sa irisom, đumbirom i šargarepom. Kandirani cimet i kardamon evociraju bezgraničnu nežnost i topolinu, poput umirujućeg melema.

Oči su zatvorene, zagrljaj je topao – ovo je mirisno iskustvo koje evocira povezanost. Kada istrajemo u ljubavi i tokom razdvojenosti, duše se usklađuju, prevazilaze vreme i prostor, neverovatne razdaljine.

“Udaljenost i razdvajanje su, poslednjih par godina, zaokupilI naš život, pa sam želeo da stvorim miris koji premošćava fragmentacije. Odvojeni od scena koje predstavljaju bliskost, možda možemo biti bliže povezani jedni sa drugima ako jednostavno zatvorimo oči i isključimo fizički svet oko sebe” – kaže Ben Gorham, osnivač i kreativni direktor brenda Byredo, o insipraciji za novi parfem.

Ljubav je – ljubav. I ne podleže granicama.

Gornje note: cimet, kardamon Srednje note: šargarepa, iris puter, đumbir Bazne note: pačuli, papirus
Share