Kategorije
24110

Crystal Saffron Hand And Body Wash

5.710,00 din.

300 ml
Jedan noseći sastojak vrhunskog kvaliteta diriguje melodiju nota koje ga podržavaju, poštuju, osvetljavaju, čine još zanimljivijim. To je Matiere Premiere koncept. Ako je ruža, mora biti francuska, cvet narandže tunižanski, a tamjan somalijski. A šafran, gde je najbolji?

- Neverovatni prirodni šafran iz Grčke osvojio me je odmah svojim blistavim, kristalnim sjajem – kaže Aurélien Guichard, osnivač i parfimer brenda Matiere Premiere o novom parfemu Crystal Saffron.

Stotine hiljada krokusa koji cvetaju pod grčkim suncem u regiji Kozani dalo je deo svoje duše za šafran koji se smatra najkvalitetnijim u svetu.
Latice cvetova, ubranog čim sa njih ispari jutarnja rosa, ručno se odvajaju od tučka, koji čuva zlatno šafranovo ulje i suši odmah, dok ne izgubi ništa od svojih plemenitih svojstava.

Mošusne note pojačavaju savremeni uniseks karakter i auru šafrana, amborksan potcrtava njegovo ugodno i gotovo neodoljivo lice. Somalijski tamjan pojačava vibracije njegovih razigranih tonova i projekciju, prožimajući miris specifičnom teksturom.

Share