Kategorije
23814

Collagen Intensive Phyto-Retinol Renewal Mask

5.420,00 din.

Hidrogel maska nove generacije sa kolagenom i bakučiolom (fito-retinolom).

Nova generacija hidrogel maske za lice, sa koncentrovanim hidrolizovanim kolagenom niske molekularne vrednosti i bakučiolom, biljnom alternativom retinolu. Nakon maske, videćete ubedljiv lifting efekat, koža je jedra i čvrsta, zategnuta, ujednačenog tena, prosvetljena i blistava.

Sastojci:
Maska napredne generacije sa 2% nijacinamida, 17 amino kiselina, 5 probiotskih fermenta, postbioticima, beta glukanom, 6 visokofunkcionalnih peptida (Ascorbic Acid Polypeptide, Palmitoyl Tripeptide-5, Acetyl Tetrapeptide-5, Acetyl Hexapeptide-8, Nonapeptide-1, i Palmitoyl Pentapeptide-4), ekstrakt pasjeg trna, hijaluronskom kiselinom, hidrolizovanom hijaluronskom kiselinom, natrijum hijaluronatom i traneksaminskom kiselinom.

Formula je bogata bakučiolom, u procentu u kom ovaj sastojak dokazano deluje (0.5%). Bakučiol je biljna alternativa retinola, poznat i kao „fito-retinol“, koji deluje na ublažavanje izgleda bora i proširenih pora, ali i na ujednačavanje boje tena. Nema neželjenih svojstava retinola, a može se koristiti i tokom dana jer je fotostabilan.
Hidrolizovani kolagen niske molekularne vrednosti dobijen iz riblje kože, sačinjen od malih peptida koje koža lako apsorbuje.
Čista i bezbedna formula bez parabena, silikona, ftalata, sintetičkih mirisa i boja, mineralnih ulja, sulfata (SLS i SLES), fenoksietanola i drugih kontroverznih supstanci koje mogu štetiti koži ili zdravlju.

Primena:
Skinite film sa donjeg dela maske, sa motivima romba i tu stranu maske namestite na kožu, učvrstite a potom skinite film i sa gornje strane, pridržavajući masku rukom.
Isto ponovite sa gornjim delom maske.
Ostavite masku na licu 20-30 minuta. Maska se na licu menja i postaje transparentnija, suvlja, što je znak da je koža upila aktivne sastojke.
Nakon što se maska osuši i postane transparentna, skinite je i blago utapkajte ostatke na kožu.
Share