Kategorije
22908

Amberwood EDP

69.300,00 din.

Eau De Parfum

50ml
Prozračan i mek parfem na temu ambera sa drvenastim tonovima predstavlja ovaj dragoceni art deko materijal u punom sjaju. Gotovo proziran i baršunast amber obogaćen je raskošnim drvenastim notama, osvežen žalfijom i bergamotom. Dodir tonke i dubana u baznim notama dodaje toplinu ovom zavodljivo varljivom parfemu.

Goranja nota - seme anđelike. Jarka žuto-zelena boja ove biljke preobražava se u kompleksnu aromu zelenog mošusnog drveta sa blagim nagoveštajem slatkih začina. Anđelika ima moć da bude fiksator, pomažući drugim sastojcima da sarađuju u mešavini arome.

Srednja nota - drvo. Toplo, zemljano i umirujuće drvo se meša sa sivim amberom da bi mirisu dalo mekoću i udobnost. Drvenasti parfemi imaju veću dubinu i dugotrajnost sa svojom snagom koja se nalazi u srcu i bazi parfema.

Bazna nota - žalfija. Poznata kao sveta biljka Rimljanima. Žalfija daje sveže zelene tonove sa primesama bibera i skoro slatke balzamičke note, aromatičan i jedinstven ovaj sastojak se proteže od vrha do osnove ovog parfema dajući prijatnu svežinu.
Share