Kategorije
24733

Age-Recharge Compound K Eye Concentrate

22.180,00 din.

23 ml
Superkoncentrovana, brzoupijajuća krema za zonu oka sa klinički dokazanim rezultatima, sadrži patentirani kompleks žen-šena, 1% bakučiola, 0.2% retinala u lipozomima, peptide i 9 esencijalnih aminio kiselina.

VENN proizvodi niti sastojci nisu testriani na životinjama - proizvod nosi pečat Leaping Bunny.
Primena: nanesite ujutro i uveče na kožu oko oka, polukružnim pokretima, počev od unutrašnjeg ugla oka ka spoljnjem, a potom i ispod obrve. Utapkajte nežno vrhovima prstiju.
Venn patentirani Ginsenoside Compound K je bioaktivna supstanca iz panaks žen-šena, sa dokazanim antiejdžing delovanjem (bore, hiperpigmentacije, foto-starenje).
Bakučiol (1%) – prirodna alternativa za retinol bez negativnih efekata koji se za retinol vezuju. Stabilan i pogodan za upotrebu tokom dana. Klinički je dokazano da u ovom procentu ublažava znakove starenja, uključujući isušivanje, bore, neujednačenost tena i gubitak elastičnosti.
Retinal u lipozomima (2%) – najnovija forma retinala stabilizovana u lipozomima kako bi se obezbedila stabilnost i povećala efikasnost, a smanjile iritacije. Koncentracija: 2% Retinal lipozoma sadrži 0.02% retinala.
5 peptida kliničke čistoće i dokazanog delovanja (Acetyl Tetrapeptide-5, Acetyl Hexapeptide-8, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7 and Palmitoyl Tripeptide-5) koji ciljano deluju na pojavi bora, kesice ispod oka, tamne kolutove i hidrataciju kože oko oka.
MYRALYS (0.5%) organski prirodni aktivni sastojak (COSMOS sertifikat) iz organskog korena divlje žute lincure, za podmlađivanje kože oko oka.
Hidrolizovani biljni kolagen (Extensin, 1%) iz pečurki, bogat amino kiselinama koje dubinski hidriraju kožu.
17 amino kiselina – 9 esencijalnih i 8 neesencijalnih, za dubinsku hidrataciju i ublažavanje izgleda bora.
Share