Kategorije
23810

Synbiotic Defense Mist 100ml

9.700,00 din.

100 ml
Esenecija u spreju sa visokom koncentracijom (80%) prebiotskih i probiotskih aktivnih supstanci.

Tretman u spreju, koji isporučuje na kožu snažnu dozu sastojaka za zaštitu i jačanje mikrobioma kože. U formuli je patentirana kombinacija VENN prebiotskih i probiotskih fermenata koji čine čak 80% formule.
Tekstura je tako formulisana da isparava brzo sa kože, a formula klinički dokazano čuva hidriranost kože tokom 24 sata.

Sastojci:
MICROBIOME BALANCE SYSTEM™, zaštićena VENN kombinacija prebiotika, probiotskih fermenata i postbiotika, uključujući: Saccharomyces ferment, Lactobacillus ferment, Galactomyces ferment filtrat, Bacillus ferment...
Formulu je na uticaj na mikroorganizme na koži testirala, i kao “microbiome friendly” sertifikovala kuća MyMicrobiome AG. Microbiome Balance System pomaže da se očuva zaštitna barijera kože, doprinose hidrataciji i zdravijem, lepšem izgledu kože.
Klinički dokazani sastojci poput niacinamida (2%), pantenola, peptida (glutation, nikotinoil-dipeptid-22 i arginin), koji imaju zadatak da hrane, hidriraju, balansiraju, osveže i poboljšaju izgled tena.
Čista i bezbedna formula bez parabena, silikona, ftalata, sintetičkih mirisa i boja, mineralnih ulja, sulfata (SLS i SLES), fenoksietanola i drugih kontroverznih supstanci koje mogu štetiti koži ili zdravlju.

Primena:
Naprskajte na lice zatvorenih očiju sa razdaljine od oko 25-30cm i ostavite da se osuši.
Da tonizirate kožu, nanesite na pamučni tufer i utapkajte po licu i zoni oko oka.
Na nezavisnoj studiji na 22 učesnika pokazalo se da samo jedan nanos Synbiotic Defense spreja statistički značajno poboljšava hidriranost kože, za 95,35% za jedan sat, 65.74% nakon 6 sati i 52,49% nakon 24 sata.
„Micorbiome friendly“ sertifikat kod MyMicrobiome AG.
Dermatološki testirano, ne iritira kožu.

VENN proizvodi niti sastojci nisu testriani na životinjama.
Share