Kategorije
23815

Age-Reversing All-In-One Concentrate 50ml

22.180,00 din.

50 ml
Multi-korektivna krema koja uspešno zamenjuje više koraka nege, sa VENN patentiranim tehnologijama.

Anti-aging krema za sve tipove kože, sa naučno formulisanom patentiranom VENN tehnologijom - Concentric Technology™ - koja omogućava slojevito delovanje kompleksa sastojaka, menjajući više koraka nege u jednom proizvodu.
Ova tehnologija omogućava da se pojača efikasnost sastojaka i smanji potreba za nanošenjem više proizvoda. U formuli je visoka koncentracija klinički dokazanih antioksidanata i peptida visokofunkcionalnih peptida, za dubinsku hidrataciju i vidljivo poboljšanje teksture u jednom koraku nege.

Sastojci:
Patenitrana VENN tehnologija bolje rastvorljivosti sastojaka (KR Patent 10-2055210) donela je inovaciju: jedinjenje aktivnih komponenti iz ženšena rastvorljivo u vodi. Antioksidantni i ključni anti-age bioaktivni sastojci panaks ženšena tek nan ovan način su efikasno iskorišćeni, jer je moguće upotrebiti adekvatnu koncentraciju za njihovo delovanje na učvršćivanje i prosvetljavanje kože.

U okviru patentirane tehnologije za isporuku koncentrovanih sastojaka u kožu Concentric Technology™ deluju VENN zaštićene metode: Multi-Layer Vehicle Delivery Technology (KR Patent 10-2133629) za slojevito delovanje sastojaka i 3D Hydration Technology (KR Patent 10-2140863) za optimalnu hidrataciju sa sastojcima prirodnog vlažećeg faktora kože, za optimalnu hidrataciju i jačanje barijere.

Klinički testirana na hidriranje tokom 24 sata od nanošenja, ova multi-korektivna krema ublažava izgled bora, poboljšava elastičnost i čvrstinu kože, prosvetljava, smanjuje diskoloracije i vidljivo ujednačava i teksturu kože.
Čista i bezbedna formula bez parabena, silikona, ftalata, sintetičkih mirisa i boja, mineralnih ulja, sulfata (SLS i SLES), fenoksietanola i drugih kontroverznih supstanci koje mogu štetiti koži ili zdravlju.

Primena:
Nanesite bogat sloj (3-4 pumpice) na čistu kožu lica i vrata, ujutro i uveče.
„Micorbiome friendly“ sertifikat kod MyMicrobiome AG.
Dermatološki testirana, nekomedogena, hipoalergena. Ne iritira kožu.

VENN proizvodi niti sastojci nisu testriani na životinjama.
Share