Kategorije
23812

Age-Response Compound K Hyaluronic Booster 30ml

15.375,00 din.

30 ml
Anti-aging serum sa koncentrovanim žen-šenom 0.25%

Anti-age serum sa prosvetljujućim svojstvom, sa koncentrovanim patentiranim VENN aktivnim sastojkom iz žen-šena rastvorljivim u vodi - Ginsenoside Compound K (KR Patent 10-2055210).
Serum preporučujemo kao snažnu alternativu serumu sa vitaminom C (L-ascorbic acid) – sa istim benefitima bez negativnih pojava vezanih za vitamin C poput oksidacije i senzitizacije kože.

Sastojci:
Ginsenoside Compound K je ključna bioaktivna anti-age komponenta žen-šena, supersnažan antioksidant.
Dobijen je VENN patentiranim postupkom rastvaranja (KR Patent 10-2055210) da bi se dobio sastojak rastvorljiv u vodi i iskoristile snažne koncentracije u formulama za čvršću, svetliju i lepšu kožu.
Studije su pokazale da pomaže sintezu kolagena i bori se proti znakova starenja kao što su bore i gubitak elastičnosti. Budući da se slabo rastvara u vodi, ovaj važan aktivni sastojak žen-šena nije mogao biti dovoljno efikasno iskorišćen u kozmetici, sve do sada, do VENN patenta.
Nezavisne studije su pokazale da je Ginsenoside Compound K antioksidant podjednake ili veće snage od vitamina C ako je u vodenom rastvoru u koncentraciji od 0.075%. Uz VENN patent on se može rastvarati u vodi do koncentracije od 40%.

U proizvodu je i 5 različitih vrsta molekula hijaluronske kiseline (srednji do veliki), peptidi, vitamini B1, B2, B3 (nijacinamid) i B9. U sinergiji sa sastojkom Ginsenoside Compound K, obezbeđuju značajne anti-age benefite uključujući smanjivanje bora, pora i diskoloracija.
Čista i bezbedna formula bez parabena, silikona, ftalata, sintetičkih mirisa i boja, mineralnih ulja, sulfata (SLS i SLES), fenoksietanola i drugih kontroverznih supstanci koje mogu štetiti koži ili zdravlju.

Primena:
Jednu do dve pipete ispustiti na dlan i nežno utapkati na lice. Nakon toga nanesite hidratantnu kremu.
Dermatološki testirano, ne iritira kožu.

VENN proizvodi niti sastojci nisu testriani na životinjama.
Share