Kategorije
23817

Advanced Multi-Perfecting Red Oil Serum 30ml

14.745,00 din.

30 ml
Fermenti i aktivni sastojci visoko otpornih biljaka u serumu nenadmašnih perfomansi.

Advanced Multi-Perfecting Red Oil Serum je moćno, multiokrektivano ulje za negu lica koje vidljivo poboljšava elastičnost kože, učvršćuje je, obezbeđujuži vlagu i hranu.

Sastojci:
Ključne aktivne supstance potiču od korena koreanske anđelike i kamenog semena (Lithospermum Erythrorhizon, biljke iz tradicionalne kineske famrakopeje).
Aktivne supstance od ovih biljaka dobijene su nakon 150 sati fermentacije na niskoj temperaturi, kako bi se poboljšala njihova apsorpcija i pojačala efikasnost.
Ovim fermentima dodate su 32 druge biljne aktivne supstance.

Formula je bogata fitohemikalijama, vitaminima i mineralima iz biljaka koje žive u ekstremnim uslovima Sahare i Kalahari pustinje, na planinskim visinama Anda ili u amazonskim džunglama. Sastojci iz ovih biljaka dobijeni su bez upotrebe hemikalija i rastvarača, ekološkim procesima poput hladnog ceđenja ili parne destilacije.
Fermentacija je u srcu ove formule. Ovo je metabolički proces koji se odvija uz pomoć mikroorganizama – bakterija i gljivica – tplp, lpg se hemijske strukture razbijaju na jednostavnija i manja jedinjenja, kao što su vitamini, esencijalni minerali i amino kiseline. Na ovaj način se dobijaju koncentrovanije supstance manje molekularne vrednosti koje koža lakše apsorbuje.

Inspiracija za proizvod preuzeta je iz korejske medicinske enciklopedije iz 17. veka “Dongui Bogam” koja je ušla u UNESCO fond svetskog nasleđa. U enciklopediji je navedena biljna mast rovides “Jaungo” koja tretira različita stanja kože.
VENN je ovaj 400 godina star recept modernizovao i kreirao multi-korektivni uljani serum sa klinički testiranom efikasnošću.

Čista i bezbedna formula bez parabena, silikona, ftalata, sintetičkih mirisa i boja, mineralnih ulja, sulfata (SLS i SLES), fenoksietanola i drugih kontroverznih supstanci koje mogu štetiti koži ili zdravlju.
„Micorbiome friendly“ sertifikat kod MyMicrobiome AG.
Dermatološki testirana, nekomedogena, hipoalergena. Ne iritira kožu.

VENN proizvodi niti sastojci nisu testriani na životinjama.

Vitamin B Activated All-In-One Concentrate ima bogatiju teksturu od Age-Reversing All-In-One Concentrate kreme – birajte teksturu koja više odgovara potrebama vaše kože.

Primena:
Nanesite 2-3 kapi na dlan i prstima nežno utapkajte na čistu kožu lica i vrata.
Share