Kategorije
23192

278 Hydra-firming Face Mist

4.410,00 din.

60 ml
278 Sprej za hidrataciju i učvršćivanje kože
Preparat koji vam pomaže da trenutno osvežite i zaštitite kožu. Formula bez dodatih esencijalnih ulja, prilagođena svim tipovima kože lica, posebno onima kojima nedostaje blistavost, ujednačenost tena i tonus.
Preparat je inspirisan divljim ružama sa zapadne obale Švedske i kapljicama mora koje se odbijaju od stena. Lice će delovati sveže, kao da ste na vetrovitom danu šetali pored mora. Osnovni sastojak je Algica®, jedinstven biotehnološki sastojak iz švedskih algi, koji deluje kao zaštitnik od zagađenja, efikasno apsorbuje nečistoće sa kože i obezbeđuje hidrataciju. Kombinovan je sa visokotehnološkim koncentratom crvenih algi koje su trostruko efikasnije od hijaluronske kiseline u korekciji dehidracionih bora na koži. Hidrolat organske ruže i morska so pružaju blagi efekat učvršćivanja i umiruju kožu. Formula je visoko-koncentrovana i priprema kožu za ostale preprate u nezi, čuvajuću vlagu tokom celog dana, čak i kada koristite šminku.

Sastojci – 98,9% prirodnog porekla
COSMOS sertifikovan, proizveden u Švedskoj, veganski, dermatološki testiran i rodno neutralan.
Nakon čišćenja, protresite bočicu, ispružite ruku da udaljite proizvod od lica, pa naprskajte kožu dva puta. Lagano, vrhovima prstiju utapkajte da poboljšate apsorpciju preprata. Koža je hidrirana i spremna za nastavak nege. Sprej možete da koristite i tokom dana, da osvežite kožu i pružite joj dodatnu hidrataciju. Za dodatni osvežavajući efekat, držite sprej u frižideru.
Share