Kategorije
Aromaticno ulje 8 flowers nectar
Aromaticno ulje 8 flowers nectar

8 Flowers Nectar Aromatic Care

20.425,00 din.

15 ml
Darphin Aromatično ulje nektar 8 cvetova 15 ml

Podmlađujući eliksir, potekao iz prave tradicije aromaterapije, mešavina retkih i aromatičnih esencija iz 8 dragocenih cvetova: smilje, ilang ilang, pačuli, neroli, ruža, lavanda, jasmin i iris, sa vitaminima A, C i E, ekstraktom urme i ekstraktom arktičke brusnice, bogat omega 3 i 6 masnim kiselinama. Antioksidantna formula, ishranjuje i pomaže umanjenju finih linija i bora na licu, zateže kožu i obnavlja je, vraća joj sjaj, ključni dokaz mladalačkog izgleda kože. Sa ženstvenim, senzualnim mirisom, može se koristiti i kao parfem. Ova holistička nega stvara osećaj sveukupne lepote i dobrobiti, uz delotvorno podmlađivanje kože.
Dermatološki testirano.

Nanesite 5 kapi na lice i vrat. Masirajte nežno od unutrašnjeg ka spoljašnjem delu lica, prema dole, a za intenzivniji tretman koristite serum pre ulja, a zatim odgovarajuću kremu.
Mešavina retkih i aromatičnih esencija iz 8 dragocenih cvetova: smilje, ilang ilang, pačuli, neroli, ruža, lavanda, jasmin i iris, sa vitaminima A,C i E, ekstraktom urme i ekstraktom arktičke brusnice, bogat Omega 3 i 6 masnim kiselinama.
Share