Kategorije
Aromaticno ulje 8 flowers nectar
Aromaticno ulje 8 flowers nectar

8 Flowers Nectar Aromatic Care

18.835,00 din.

Darphin luksuzni Nektar od 8 cvetova. Aromatično suvo ulje, za sve tipove zrele kože

15 ml
Podmlađujući eliksir, potekao iz prave tradicije aromaterapije, mešavina retkih i aromatičnih esencija iz 8 dragocenih cvetova: smilje, ylang ylang, pačuli, neroli, ruža, lavanda, jasmin i iris, sa vitaminima A, C i E, ekstraktom urme i ekstraktom arktičke brusnice, bogat omega 3 i 6. Antioksidantna formula, ishranjuje i pomaže umanjenju linija i bora na licu, zateže kožu i obnavlja je, vraća joj sjaj, ključni dokaz mladalačkog izgleda kože. Sa ženstvenim, senzualnim mirisom, može se koristiti i kao parfem. Ova holistička nega stvara osećaj sveukupne lepote i well being-a, uz delotvorno podmlađivanje kože.
Preporuka: Za najbolje rezultate kod zrele kože, treba kombinovati ovaj luksuzni nektar sa odgovarajućom Darphin Stimulskin Plus kremom. Način upotrebe: Uveče, nanesite nekoliko kapi na jagodice prstiju jedne ruke, a zatim duboko udahnite miris aromatičnog ulja. Po kap ulja, stavite na čelo, bradu, levu i desno jagodičnu kost i vrat, na prethodno dobro očišćeno lice. Zatim lice i vrat laganim pokretima masirajte prema spoljašnjosti.Nakon toga nanesite odgovarajuću kremu za negu lica. Napomena: <em>Dermatološki ispitano.</em>
Sastojci:mešavina retkih i aromatičnih esencija iz 8 dragocenih cvetova: Smilje, Ylang Ylang, Pačuli, Neroli, Ruža, Lavanda, Jasmin i Iris, sa Vitaminima A,C i E, ekstraktom urme i ekstraktom Arktičke Brusnice, bogat Omega 3 i 6.
Share