Kategorije Filteri

Darphin

Darphin

Darphin kozmetičku kuću osnovao je 1958. godine u Parizu fitobiolog i pionir moderne kozmetičke industrije, Pierre Darphin. Opčinjenost negom i bogatstvom pirode, inspirisala ga je u neumornoj potrazi za savršenstvom. Sa ovom vizijom otvorio je elitni institut lepote u Parizu i time napravio pravu revoluciju u profesionalnoj nezi kože sa svojom jedinstvenom, luksuznom formulom zasnovanom na aromatičnim biljkama, individualnim tretmanima, a sa ličnim uverenjem da je zadovoljstvo klijenta najvažnije.

Inspirisani prirodom, Darphin naučnici pažljivo biraju čiste i efikasne sastojke, udružujući ih u umetničko delo kozmetičke tehnologije sa krajnjim naučnim dostignućima. Zato što Darphin veruje da je neodvojivo osećati se lepo i izgledati lepo, svaki proizvod je dizajniran tako da svojom teksturom i mirisom deluje stimulativno na čula i proizvede osećaj zadovoljstva. Idealnom kombinacijom nastaju prefinjene teksture, suptilni mirisi i boje koje se perfektno stapaju sa potrebama kože. Darphin insistira na savršenstvu, od pažljivo izabranih sastojaka, do veštine kreiranja preparata sa dubokim efektom na čula, kao i sofisticiranosti kroz luksuznu negu. Darphin formule razvijene su po visoko zahtevnim farmaceutskim kriterijumima. Istraživački timovi izdvajaju efikasne sastojke sinergijom najboljeg iz prirode i tehnologije. Veštim kombinacijama i koncentracijama aktivnih sastojaka, nastaju vrhunski preparati prilagođeni specifičnim potrebama kože. Kako bi se dokazala i izmerila njihova efikasnost, Darphin nega je klinički testirana.

Osnova za inspiraciju Darphin istraživačkih timova je priroda i u proseku čak 85% sastojaka je prirodnog porekla. Snažan efekat i dejstvo na kožu dolazi i od primene retkog i vrednog cveća, jedinstvenih botaničkih vrsta i biljaka. Paleta preparata koja snažno budi čula senzualnim mirisima i bojama pružiće vam posebne momente relaksacije i užitka, a kako ovi sastojci vraćaju vitalnost i energiju Vašoj koži, primetićete vidljive rezultate na njoj.

Individualni pristup kože je još jedna specifičnost Darphin nege. Svaka koža je jedinstvena i zahteva specifičan pristup skrojen po potrebama i ličnim željama svakog ponaosob. Darphin recept za negu piše se individualno za svakog klijenta, kombinovanjem svih linija kozmetike za zadovoljavanje različitih stanja kože. Od samog početka ekskluzivna, selektivna i inovativna, ova sofisticirana kozmetika vrhunskog kvaliteta i efikasnosti, zasnovana na prirodnim sastojcima, danas je svetski lider u aromaterapiji i fitokozmetici.

Darphin:
– poštuje specifične potrebe kože
– bira inovativne sastojke sa izvorima iz prirode i nauke
– odgovorno bira proizvode bez parabena
– naučno dokazuje efikasnost preparata i tretmana

www.darphin.com