MINDFULNESS

Okrepljujuća aroma-masaža tela

60 min, 5.990 RSD
90 min, 7.990 RSD

Znate kada vam kažu: “Zašto se malo ne opustiš?” a vi se pitate: “Ali kako? Kako se to radi?”
Ovako. Aroma masažu osmislili smo tako da pre svega delujemo na one aspekte nad kojima nemamo svesnu kontrolu, kao što je nemamo nad otkucajima srca – na autonomni nervni sistem. Posebno ćemo se posvetiti tačkama pritiska sa na obe strane kičme, koje rade poput niza malih elektrana koje proizvode energiju. Pokrenuli smo blokirane energije i oslobodili nagomilane toksine. Neverovatno je koliko tvrda, zgnječena tkiva i mišići popustaju pritiskom nasih prstiju, čudesna je brzina kojom se napetost povlači.

Umirujući pokreti kojima delujemo na lice i glavu imaju prijatno, gotovo hipnotičko dejstvo. Blaga masaža stomaka u pravcu suprotnom od pravca kretanja kazaljke na satu opušta nervne centre i ublažava unutrašnje stresove. Ovakav pristup, gde masažom obuhvatimo čitavo telo, kao rezultat ima novi osećaj celovitosti i blagostanja, koji često vodi u dubok, okrepljujući san. Pustićemo vas da desetak minuta odmorite nakon tretmana, bilo da ste utonuli u san ili vaše telo miruje i sabira informacije dobijene masažama.

Neka uživanje bude potpuuno: na oči ćemo staviti masku sa biranim biljnim mešavinama koja vraća svežinu umornim očima nadraženim prašinom, alergijama i gledanjem u kompjuterski monitor. Biljni tanini stimulisaće drenažu i dati svežinu koži oko oka. Esencijalna ulja koja ćemo odabrati za vašu masažu delovaće posredstvom mirisnih receptora na osećaj mira i opuštenosti, a masažom će posredstvom kože biti apsorbovana u krvotok. Blokirana energija i nagomilani toksini mogu se ublaziti veštim tehnikama masaže.