Kategorije

Tretmani lica

Dr. Hauschka Originalni tretman lica
Trajanje: 2h

Započinje opuštajućom mirisnom kupkom za stopala, masažom stopala i potkolenica, te ugodnim razgibavanjem vratnih i leđnih mišića za opuštanje.
Tretman lica, nakon nežne masaže šaka i prstiju, započinje revitalizirajućim čišćenjem, a nastavlja se limfnom stimulacijom kojom se podstiče protok limfe kroz čitavo telo. Na očišćeno lice nanosi se bogata maska s ekstraktima lekovitih biljaka i biljnih ulja, a istovremeno se masira i dekolte, nakon čega se na lice nanosi odgovarajuća dnevna nega, a ako je potrebno nanosi se lagani (dnevni) make-up.

CENA: 8.990,00

Dr. Hauschka Revitalizirajući tretman lica
Trajanje: 1h 30min

Preporučuje se za revitalizaciju umorne kože, a posebno se preporučuje za prilagođavanje kože na promene različitog tipa, poput promena godišnjeg doba, putovanja i slično…
Tretman obuhvata kupku za stopala, blagu masažu stopala i potkolenica, izvlačenje kose sa opuštanjem mišića vrata i ramena, masažu ruku, čišćenje lica, vrata i dekoltea.
Slede toniziranje, omekšavanje kože lica, dubinsko čišćenje lica maskom, limfna stimulacija, intenzivna nega specijalnom ampulom, II tretmanska maska, masaža dekoltea, dnevna nega, lagani make-up (ukoliko je potrebno).

CENA: 7.990,00

Dr. Hauschka Opuštajući tretman lica
Trajanje: 1h 30min

U sklopu ovog tretmana ne sprovodi se dubinsko i mehaničko čišćenje već je naglasak na opuštanju.
Započinje relaksirajućom aromatičnom kupkom za stopala.
Tretman lica, nakon nežne masaže šaka i prstiju, nastavlja se revitalizirajućim čišćenjem, a potom limfnom stimulacijom kojom se podstiče protok limfe kroz čitavo telo. Na očišćeno lice nanosi se bogata maska s ekstraktima lekovitih biljaka i biljnih ulja, a istovremeno se masira i dekolte, nakon čega se na lice nanosi odgovarajuće dnevna nega, a ako je potrebno nanosi se lagani (dnevni) make-up.

CENA: 5.990,00

Dr. Hauschka tretman čišćenja
Trajanje: 1h 15min

Tretman obuhvata opuštanje glave i vrata, čišćenje lica, vrata i dekoltea, toniziranje, omekšavanje kože lica parnom kupkom, mehaničko čišćenje promena koje su „spremne“ da budu očišćene, dubinsko pročišćavanje glinenom maskom, intenzivnu negu specijalnom ampulom i finiširanje odgovarajućom dnevnom negom. Tokom tretmana se radi i masaža zone dekoltea.

CENA: 4.990,00

Dr. Hauschka Specijalan tretman čišćenja nečiste i masne kože
Trajanje: 1h 15min

Tretman obuhvata opuštanje glave i vrata, čišćenje lica, vrata i dekoltea, toniziranje, omekšavanje kože lica parnom kupkom, mehaničko čišćenje promena koje su „spremne“ da budu očišćene, dubinsko pročišćavanje glinenom maskom, intenzivnu negu specijalnom ampulom i finiširanje odgovarajućom dnevnom negom.

Preporučuje se ponavljanje tretmana svakih 15 dana, sve do dolaska kože u stanje ravnoteže (stanje normalne kože).

CENA: 4.990,00