Kategorije
SANTAL 33 EDP 15ML

Santal 33

Eau De Parfum

15 ml
Proizvod nije moguće poručiti putem ovog sajta. Proizvod je dostupan u parfimerijama u ulici Zmaja od Noćaja 9, Njegosevoj 72 i Omladinskih brigada 86j.


Sećate li se onih starih oglasa za Marlboro? Muškarac na konju jaše pred plamenom u prvom planu, pod visokim, modrim, večernjim nebom. Istinska ikona duha američkog Zapada, sa svim implikacijama muževnosti i slobode. Ovaj čovek, čije je lice obasjano plamenom, oslonjen na kožno sedlo, sam na pustinjskom vetru, prizor je tako moćan da svaki muškarac želi da bude On, a svaka žena da ima Njega. Iz ove je uspomene rođen Santal 33: ambicija da se kreira mirsna formula inspirisana velikim američkim mitom - i dalje samo fantazijom za ostatak sveta.
Parfem koji se oslanja na senzualnu univerzalnost ove slike, opčiniće i ženu i muškarca. U kompoziciju su uvedeni kardamon, iris, ljubičica i ambroksan, koji treperi i uvodi nas u zadimljenu drvenastu mešavinu (australijska sandalovina, papirus, kedar), uz nešto začinskih, kožastih i mošusnih nota koji daju mirisu uniseks pečat i zavodljivu udobnost.
To je, u par reči, Santal 33... Vatra, oblačić dima... Senzualnost raste kada svetlosti nestane.

Cena: 10.840,00 rsd
Share