Kategorije
23527

Safanad EdP

31.720,00 din.

Eau De Parfum

75 ml
Topao, mek, baršunast parfem, rođen iz sunčeve svetlosti, obojen nijansama narandže.

Safanad se otvara notama narandže, kruške i lista gorke narandže, sa srcem od jasmina, ilang-ilanga i cveta narandže. U bazi su amber, vanila i sandalovina za topao drvenast trag koji će još dugo lebdeti za vama.

Bočica za ženske mirise je inspirisana ramovima za slike iz 18. veka, nakitom, svilenim kićankama na raskošnim zavesama francuskih dvoraca. . Logo brenda, na bočicama i poklopcu, prikazuje čuvene skulpture konja, koje je Louis XV naručio za svoje imanje 1743. godine, a originali se i danas čuvaju u Louvre-u.

Parfums de Marly je francuski parfemski brend koji je kreirao Julien Sprecher 2009. godine. Inspiracija mu je bila raskoš francuskog dvorca Château de Marly, poznatog kao mesto za zabavu Louis-a XV i odabranih, privilegovanih zvanica. Kroz spoj tradicije i modernosti, raskoši i elegancije, Parfums de Marly je himna francuskom kulturnom nasleđu.

Gornje note: narandža, kruška, list gorke narandže(petitgrain) Srednje note: ilang-ilang, cvet narandže, jasmin sambak (apsolut) Bazne note: amber, vanila, sandalovina.
Share