Kategorije
23354

Oriana EdP

31.720,00 din.

Eau De Parfum

75 ml
Pravi gurmanski, cvetno-voćni parfem, mek, sladak i senzualan. Sočno otvaranje vode mandarina, bergamot, cvet narandže i ribizle. Slasnog srca mirisa ne možete se zasititi, u njemu su sladić i slatki francuski šlag-krem. Ambreta i mošus daju završni pečat kompoziciji. Legenda francuskog kulinarstva kaže da je šlag krem (chantilly fr.) prvi smutio Procopio, “pronalazač” sladoleda, baš u čast mladog princa, a budućeg kralja, Louis-a XV, u zamku po imenu Chantilly. Veran svojim inspiracijama sa francuskog dvora 18. veka, Parfums de Marly je čuveni krem pretvorio u mirisnu notu.

Bočica za ženske mirise je inspirisana ramovima za slike iz 18. veka, nakitom, svilenim kićankama na raskošnim zavesama francuskih dvoraca. Logo brenda, na bočicama i poklopcu, prikazuje čuvene skulpture konja, koje je Louis XV naručio za svoje imanje 1743. godine, a originali se i danas čuvaju u Louvre-u.

Parfums de Marly je francuski parfemski brend koji je kreirao Julien Sprecher 2009. godine. Inspiracija mu je bila raskoš francuskog dvorca Château de Marly, poznatog kao mesto za zabavu Louis-a XV i odabranih, privilegovanih zvanica. Kroz spoj tradicije i modernosti, raskoši i elegancije, Parfums de Marly je himna francuskom kulturnom nasleđu.

Gornje note: mandarina, bergamot, grejp Srednje note: cvet narandže, ribizle, maline Bazne note: sladić (marčmelov), ambreta, šlag-krem akord, mošus.
Share