Kategorije
23467

Multi-Peptide Eye Serum

3.885,00 din.

15 ml
Multi-peptidni serum protiv bora, tamnih kolutova i kesica u zoni oka

The Multi-Peptide Eye Serum – multipeptidni serum sa formulom na bazi vode kreiran je da deluje na uobičajne znake starenja u zoni oko oka. Multipeptidna tehnologija pomaže da se ublaže bore ispod i u uglu okga (“svračje nožice”), nadutost i tamni kolutovi, za svetliji, lepši i odmorniji zone oko oka.

Nemojte kombinovati ovaj proizvod sa: direktnim kiselinama i vitaminom C, rezveratrolom i feruličnom kiselinom i salicilnom kiselinom.

Napomena: formula spada u viši cenovni rang u odnosu na ostale proizvode zbog visoke koncentracije aktivnih sastojaka neophodnih da se istovremeno deluje na više problema u zoni oko oka.

Klinički rezultati: poboljšanje izgleda bora u uglu oka i ispod njega, veća blistavost kože u zoni oka, poboljšanje teksture kože i smanjenje tamne boje na podočnjacima.
Ujutro i uveče nanesite manju količinu na zonu oko oka. Ako se javi iritacija, prestanite sa upotrebom. Koristite preparat samo an zdravoj, neoštećenoj koži. Preporučen je i tzv “patch test” – proba na maloj površini kože pre upotrebe. Nemojte kombinovati ovaj proizvod sa: direktnim kiselinama i vitaminom C, rezveratrolom i feruličnom kiselinom i salicilnom kiselinom.
U okviru peptidnog kompleksa je Palmitoyl Tripeptide-38, a u formuli je kombinacija niacinamida i ekstrakta korena belog jasena, i niz biotehnoloških antioksidanata. Formula sadrži nekoliko patentiranih sastojaka različitih kompanija, kao što su Matrixyl™ synthe'6™, RetinoPeptide 189, SYN™-AKE, CYTOBIOL™ LUMIN-EYE, UNISOOTH EG-28, i Eyeseryl™ peptide.
Share