Kategorije
ROJA Elysium Cologne Pour Homme 100 ml

Elysium Parfum Cologne Pour Homme

40.950,00 din.

Eau De Cologne

100 ml
"Parfum Cologne" kolekcija

Nema civilizacije koja nije izmaštala svoj raj, neke su ga namenjivale nevinima i plemenitima, ali sve su u njemu imale mesta za ljude od snage i časti. Zvali su ga raznim imenima, a jedno od prvih bilo je Elysium - raj namenjen herojima. Master parfimer Roja Dove je ovaj parfum cologne za muškarce kreirao sa idejom mirisa koji vas vodi ravno u Elysium - vaš lični raj.

"Retko ko stigne da ostavari svoj san. Samo su osobe odvažne i pune vrlina predodređene da dostignu život kakav zaslužuju. U čast tako retke snage karakera izabran je svaki sastojak ovog mirisa. Legendarne parfemske note uključuju vetiver, sivu ambru i kožu, koje treba da začine ovaj eliksir kreiran za čoveka kom nije potrebna ničija pomoć da dostigne svoj Elysium", rekao je Roja Dove prilkom lansiranja ovog mirisa 2017. godine.

Dosledan kombinaciji klasičnog i modernog, Roja Dove otvorio je vrata mirisnog raja Elysium izrazito svežim kompleksom citrusa, koji će ubrzo ustupiti mesto senzualnom cvetno-voćnom srcu parfema, a potom intrigantnim začinskim notama. Završnica je na mekoj baršunastoj podlozi oplemenjenoj sivom ambrom, kožom i mošusom.
"Samo najbolje je dovoljno dobro" - deviza je koje se Roja Dove držao i prilikom izbora sastojaka za Elysium.
Bočica oblikom prati linije tipične za Roja Parfums, ali je satkana od plavog stakla sa zlatnim prelivom koji je tri puta ručno poliran, proces kojim se obično obrađuje skupocen kristal.

Gornje note: limun, bergamot, limeta i grejp, lavanda, timijan, artemisija i mošus, veoma redak u gornjim notama parfema.
Srednja nota: đurđevak, ruža, jasmin, jabuka, ribizla.
Bazne note: ružičasti biber, cipriol, vetiver, kedar, kleka, benzoin, vanila, labdanum, koža, siva ambra, mošus koji korespondira sa mošusom u gornjim notama.
Share