Kategorije
24555

Elixir EdP

37.170,00 din.

Eau De Parfum

75 ml
"Šta je parfem, nego magični eliksir: nevidljiv je, a samo jedna kapljica može vas transformisati u boginju. Parfem ima moć da vas učini neodoljivom, zavodljivom, da ulije samopouzdanje, da vas uvede u svet beskrajnih mogućnosti. ELIXIR je njegovo ime, on odiše nenametljivom senszualnošću, daje vam moć da obasjate prostor oko sebe, da budete primećeni i zapamćeni, da dobijete ono što želite."

Ovako o svom novom mirisu govori parfemski alhemičar Roja Dove, birajući za njega ime iz grčke mitologije, eliksir života koji može da obezbedi besmrtnost, tu osobenost rezervisanu za bogove.
- Jer miris prevazilazi vreme, a kada upijete miris nekoga ko sedi pored vas, on zauvek ostaje u vašem pamćenju. Novim dodirom sa istim mirisom, uspomene na tu osobu se evociraju, snovi dobijaju boju, strast se ponovo budi. Biti zapamćen po mirisu je, po meni, jedan od najvećih komplimenata koji možete dobiti - kaže Roja Dove. - Mi, parfimeri, možemo da, uz pomoć mirisa, doprinesemo da onaj ko ga nosi hoda uzdignutije glave, oseća seksepil i samopouzdanije.

Eliksir je zamišljen kao kontrateža poslednjem Roja Parfums muškom parfemu, Elysium, a namenjen je ženi koja zna šta želi. Elixir joj, udružen sa njenom prirodnom zavoljivošću, pomaže da to što želi i dobije. Senzualnost u parfemu je, smatra Roja Dove, nerazdvojna od njegovog orijentalnog karaktera, pa je takav i ovaj miris: sladak, cvetno voćni, topao.

- Ovo je jedan od najsenzualnijih parfema koje sam ikada kreirao, sa blistavim notama ruže i belog cveća, slasnim notama breskve i maline. Bogat i nežan ton korena irisa tu je da pojača elemente zavodljivosti, on šapuće obećanja, jedno "možda". Baza je bogata vanilom, drvenastim notama i mošusom, stvarajući senzualnu ravnotežu i šalje poruku nedvosmislenog iskušenja.

Gornje note: bergamot
Srednje note: đurđevak, geranijum, majska ruža, jasmin iz Grasa, ilang-ilang, heliotrop, ljubičica, breskva, malina
Bazne note: list ljubičice, cimet, kedar, kašmir, sandalovina, vanila, iris, ambreta, mošus.
Share