Kategorije
By Kilian Dark Lord 50ml
By Kilian Dark Lord 50ml kutija

Dark Lord ‘Ex Tenebris Lux’

32.760,00 din.

Eau De Parfum

50 ml
Dark Lord je gospodar noći.

Upoznaćete ga pod najneobičnijim okolnostima i njegova misterija će se polako otkrivati pred vama: duo esencija sečuanskog i burbonskog bibera donosi instantnu magnetsku privlačnost, uz note bergamota koji na prvi mah kompoziciji udiše život i svetlost. U srcu parfema tinjaju indijski jasmin sambak i davana, stvarajući note koje menjaju svoj karakter u zavisnosti od kože koju dotaknu, umotane u raskošni liker od ruma. Dark Lord se potom priklanja senkama: sirovi koren vetivera je ekspertski isprepleten sa prefinjenim kožnim notama indijskog cipriola, dopunjenog jakom drvenastom dozom atlaskog kedra i indonežanskog pačulija.
Akordi alkohola i kože ističu se kroz nezaboravan mirisni trag, dočaravajući vanvremensko iskustvo degustiranja starinskih alkoholnih pića u privatnoj biblioteci. Trenutak koji su, blisko sarađujući, "samo za članove" (members only) kreirali francuski parfimer Alberto Morillas i Kilian Hennessy.

“Dark Lord je savršen miris za svaki dan: elegantan, bogat i dugotrajan”, objašnjava Kilian Hennessy. “Esencija vetivera sa Haitija zapravo predstavlja osnovu mirisa; prisutna je od otvaranja i traje... Međutim, kao svi moji parfemi, i ovaj sadrži različite slojeve koji doprinose njegovom karakteru i kompleksnosti”.

Gornje note: bergamot, biber
Srednje note: jasmin, rum
Bazne note: koža, vetiver
Share