Kategorije
Popust
Krema za ciscenje

Cleansing Cream

2.037,00 din. 1.629,60 din.

50 ml
Dr. Hauschka Krema za čišćenje 50 ml Pri osmišljavanju preparata za čišćenje, Elisabeth Sigmund se setila kozmetike koju je upotrebljavala njena majka u Beču. Ona je u porcelanskoj kutijici imala pastu od badema koju je koristila za čišćenje lica. Bademovo brašno veže za sebe nečistoće i dubinski čisti pore. Zbog navedenih svojstava bademovog brašna, Elisabeth Sigmund došla je na ideju da razvije recept koji sadrži mlevene bademe u kombinaciji sa bademovim uljem, uljem pšeničnih klica i lekovitim biljkama koje neguju kožu. Između ostalog, izabrala je zečju detelinu, kamilicu i neven. Tako je nastala Dr.Hauschka krema za čišćenje. Ne isušuje kožu već je neguje i jača stimulišući procese samočišćenja. Ne sadrži tenzide i nežno čisti kožu (ne narušava kiselost tj. pH kože). Preporučena maloprodajna cena:  2.037,00 rsd.
Upotreba:
1. Nakon uklanjanja šminke mlekom za čišćenje, nakvasite lice mlakom vodom (obuhvatite vrat i gornji deo dekoltea).
2. Istisnite oko 1-1,5 cm kreme za čišćenje na dlan, pomešajte sa toplom vodom i rastrljajte među dlanovima.
3. Lagano utiskujte kremu za čišćenje od čela prema bradi primenjujući pritisak dlanova i prstiju kako bi se stvorio vakuum efekt. Izbegavajte područje oko očiju. Nemojte trljati kožu – ova krema nije piling, iako uklanja izumrle ćelije sa kože. Navlažite ruke i ponovite postupak utiskivanja nekoliko puta, kod osetljive i normalne kože 2-3x, a kod masne i nečiste kože 3-5x. Isperite kremu sa puno tople vode (kod osetljive kože koristite mlaku vodu) i na kraju završite sa hladnom vodom.
voda, brašno slatkog badema, ekstrakt zečje deteline, ekstrakt nevena, alkohol, ulje kikirikija, ulje pšeničnih klica, ekstrakt kamilice, ekstrakt kantariona, ekstrakt hamamelisa, ulje slatkog badema, prirodni miris (eterična ulja), citronelol*, geraniol*, ekstrakt acerole, ksantan, algin * sastav prirodnog eteričnog ulja
Share