Kategorije
Biokap Shampoo Uso Frequente

Shampoo Uso Frequente

BioKap za sve tipove kose i svakodnevnu upotrebu

SA SLATKIM BADEMOM I JUKOM

200 ml
Nova formula «efekat svile» je idealna za svaki tip kože i svakodnevnu upotrebu s obzirom da ne isušuje kosu. Ovaj šampon dozvoljava često pranje kose, ujedno dajući kosi mekoću i sjaj. NAPOMENA: Ribizla, ruzmarin i čajevac su organski kultivisani. Proizvod ne sadrži PEG, silikone, parabene, SLS, dermatološki je testiran na nikl. BIOKAP šamponi proizvedeni su iz biljnih komponenti, čistih eteričnih ulja i biljnih ekstrakata. BioKap® garancija: Ne sadrži PEG, SLES, silikone i parabene. Testirano na nikl. Proizvod je dermatološki ispitan. Pročitati uputstvo na pakovanju.
Način upotrebe: Kao bilo koji drugi šampon, naneti na vlažnu kosu, nekoliko minuta masirati (koren kose i celu dužinu), a zatim dobro isprati. Po potrebi ponoviti.
Naša preporuka: Rezultati su još bolji ako se nakon pranja kose nanese BioKap Hranljivi balzam.
Sastojci: ulje slatkog badema i organski ekstrakt sleza su zaduženi za umirujući efekat, dok ekstrakt pasiflore, grožđa i ananasa hidriraju i regenerišu kosu. Sadrži juka saponine koje delikatno, ali aktivno čiste kosu, dok sastojci islandskog lišaja, eteričnih ulja ruzmarina i čajevaca pročišćavaju kožu glave. Formula je obogaćena gelom aloa vere koji ima zaštitnu ulogu skalpa.
Share