Kategorije
NIOD Low-Viscosity Cleaning Ester - 240ml

Low-Viscosity Cleaning Ester

4.790,00 din.

Sredstvo za čišćenje lica i uklanjanje šminke

240 ml
Oslanjajući se na biotehnološki napredni pristup prečišćavanja kože drugačiji od koncepta uobičajenih sredstava za čišćenje, LVCE sistem čišćenja kože poštuje zaštitnu barijeru kože i u isto vreme reguliše vidljivu proizvodnju sebuma, temeljno čisti kožu i efikasno uklanja tragove šminke. LVCE ne sadrži čisteća biljna ulja, deterdžente ni vodu, već umesto njih koristi estre izolovanog šećera i avokada kako bi uklonio sve tragove nečistoće i šminke sa ili bez umivanja vodom. Nakon upotrebe koža je hidrirana i prijatna na dodir, a tehnologije u LVCE će i nakon korišćenja delovati kao pojačivači efekta topijskih tretmana koji se koriste nakon čišćenja lica. Detaljnije o korišćenim tehnologijama u ovom proizvodu možete pročitati na zvaničnoj internet stranici kompanije NIOD. Ovaj veganski proizvod ne sadrži vodu, alkohol i silikon. Sadrži ulje. Nije testiran na životinjama.
Dobro utrljajte izdašnu količinu na suvo lice. Isperite toplom vodom. Takođe se može koristiti bez vode uz pomoć tupfera (najbolje pamučnog).
Cetyl Ethylhexanoate, Isoamyl Laurate, Isoamyl Cocoate, Butyl Avocadate, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Tocopherol, Propyl Gallate, Ethoxydiglycol, Dimethyl Isosorbide, Farnesol, Linalool.
NIOD formulacije se povremeno usavršavaju kao rezultat posvećenosti kompanije inovativacijama. Zato se lista sastojaka prikazana ovde može razlikovati od one na ambalaži u zavisnosti od vremena i mesta kupovine proizvoda.
Share