Kategorije Filteri

Vyrao

Vyrao

VYRAO – SINERGIJA NAUKE I MAGIJE

Prvi brend koji spaja energetsku moć kristala i vrhunsko parfimerstvo.
Stvaramo dobar osećaj moto je brenda Vyrao u čije je parfeme osnivačica Yasmin Sewell ugradila svoju strast i znanje o energetskoj medicini.

Trenutak istine desio se 2019. kada je Yasmin, nakon pozicije kreativnog direktora u modnoj industriji, odlučila da prati svoj instinkt i kreira brend koji će u osnovi imati energestko isceljenje. Edukovana za reiki i kvantnu medicinu, lako i brzo je shvatila da “nosač” te energije treba da bude parfem.
Miris je, sam po sebi, snažno oruđe za podizanje duha jer ga obrađuje isti deo mozga zadužen i za emocije. A nauka kaže i da pozitivne emocije doprinose zdravlju.
Vyrao će, Yasmin je odlučila, birati mirisne sastojke koji će pobuđivati dobra osećanja, uz vibracije podignute na maksimum.

U kreiranju ovih „well-being“ parfema, posebno za parfem The Sixth, Yasmin se oslanjala i na pomoć drugih eksperata iz sveta nauke i energetske medicine. Tako su sastojke predlagali njena lična dugogodišnja spiritualna savetnica Katte Nicholson i stručnjaci kompanije International Flavours and Fragrances (IFF) koji izučavaju aktivnosti mozga povezane sa emocijama izazvanim mirisom. Kristal ubačen u svaku bočicu energetski je napunila Louise Mita, koja vodi centar integrativne kvantne medicine “Art of Energy.

Misija brenda Vyrao je da mirisima pruži funkcionalnu i emotivnu podršku baziranu na naučnim saznanjima i prirodi, ali i novu kategoriju “neuromirisa” – sledeće generacije mirisnih tvorevina zasnovanih na naučnim istraživanjima. Ime brenda potiče od latinskog glagola “vireo”u značenju “osnažujem se”, “rastem”, “pun/a sam energije i zdravlja”.

Parfeme su kreirali vrhunski parfimeri, a svaki nosi lekovitu snagu cveća i sopstveni energetski ojačan Herkimer dijamantski kristal. Svaki parfem budi određenu emociju ili specifično energetsko polje.

Parfemi su kreirani od 80% organskih i 88-89% prirodnih sastojaka, rastvoreni isključivo alkoholom iz šećerne trske, odgajanom bez pesticida i veštačkih đubriva. Vyrao pakovanja sačinjena su od 100% reciklirane i za recikliranje pogodnih matreijala.
Vyrao, multidimenzionalni mirisni “well-being” brend lansiran je u londonskoj prestižnoj kući Selfridges u maju 2021.

Ekskluzivno dostupan u Metropoliten parfimerijama.