Kategorije Filteri

Vilhelm Parfumerie

Vilhelm Parfumerie

Jan Vilhelm Ahlgren zamislio je svoju parfemsku liniju kao biblioteku: u njoj su retka izdanja, prvoklasno štivo, za one sa probranim, neuobičajenim ukusom.

Svaki je miris ove kolekcije rezultat dugog kreativnog procesa u kom su stopljeni vintidž i moderni momenti, svaki od njih će evocirati u našoj svesti nešto daleko prepoznatljivo, ali nećemo znati šta.

Prizivanje prošlosti, izraženo savremenim parfemskim jezikom kroz umetnički pristup – možda bi se tako, najkraće rečeno, moglao opisati ovaj brend.

Svi parfemi, grupisani u pet kolekcija, imaju koncentraciju parfemskih voda, komponovanih sa izuzetno lepim i retkim sastojcima. Snažno otvaranje kroz jednu jasno naznačenu, snažnu i gotovo predoziranu gornju notu, utopiće se u završnicu sa bogatim tamnim notama.

Parfemi će imati jedinstveno putovanje na koži, jer se svaka od tri faze razvoja (gornje, srednje i bazne note) jasno izdvaja i ima veoma snažnu auru.

Svaki miris počinje sećanjem, emocijom ili evokacijom određenog mesta, životnog trenutka – poput uspomena iz detinjsva provedenog u Švedskoj, ili onih posebnih utisaka koje na nas ostavljaju neki grad, film ili džez muzika.

Brend je nastao 2015. u Njujorku, ali se svi parfemi proizvode u Francuskoj.

vilhelmparfumerie.com