Kategorije Filteri

Une Nuit Nomade

Une Nuit Nomade

„Une Nuit Nomade“ želi da probudi vašu želju za lutanjem po kontinentima u potrazi za fascinantnim destinacijama.
Umetnost putovanja znači zakoračiti u nepoznato, napustiti svoj dom kako biste se vratili obogaćeni neprocenjivim iskustvom. Postati olfaktorni nomad znači menjati parfem kao što menjate scenografiju, istražiti hemiju nepomirljivog i razigranog sa nevidljivim. To je poziv na nepomično putovanje na kome vam svaki centimetar kože otkriva nove granice, novi miris i novu emociju.

Naša potraga za mirisnim svetom je neograničena.

Une Nuit Nomade vas kroz svoje tri kolekcije vodi na tri destinacije: Bali, Montauk i Oman.

Oman – biser Arapskog poluostrva nosi toliko pejzaža koliko postoji priča sa „Nekada davno…“. Putovati Omanom znači diviti se predelima koji se menjaju iz trenutka u trenutak. Neukrotiva priroda ove zemlje oslikana je u parfemu Jardins de Misfah, a njeni mitovi u Ambre Khandjar.

Montauk – Sjedinjene Američke Države, Istočna obala, u blizini „Velike jabuke“. Krenite na put nekoliko sati i otkrijte beskrajno more na horizontu. Vozite se obalom Long Island-a i tu ste, na nekom mestu
zvanom Hamptons. To je kraj. „Une Nuit a Montauk“ je podsećanje na parfemsku formu u kojoj se krije pomalo divlja nostalgija, neukrotiva priroda i Istočna obala.
U kolekciji su parfemi Memory Motel, Bohemian Soul i Rose America.

Bali – prva kolekcija sa egzotičnog indonežanskog ostrva. Želja da usporimo, da se usidrimo u prostoru i vremenu predstavljena je kroz parfeme Fleur des Fleurs, Suma Oriental, Mr. Vetiver i Murmure des Dieux.

unenuitnomade.com