Kategorije Filteri

Royal Fern

Royal Fern

JEDNA ORIGINALNA EVOLUCIJA I JEDNA KOZMETIČKA REVOLUCIJA

Renomirani nemački dermatolog Dr. Timm Golueke je nakon upoznavanja sa naučnim studijama o upotrebi ekstrakta paprati u komplementarnim terapijama pacijenata sa melanomom i o vrednim supstancama koje sadrži ova biljka, okupio istraživački tim sa kojim je kreirao jedinstven kompleks nazvan Royal Fern.
U njemu su pažljivo balansirani i sinergijski formulisani biljni ekstrakti kraljevske paprati, ulja divlje ruže i voakanga afričkog dveta, oksidi minerala i ulje pasjeg trna. Kompleks koji je ostvario veliki san svake kozmetike: da se u samo jednom botaničkom kompleksu spoje odgovori na sve potrebe kože.
Kompleks ima dokazano antioksidantno zaštitno delovanje protiv genetskih ili spoljnih faktora starenja kože, protivupalno delovanje, balans vlage u koži, usporavanje propadanja kolagena i elastina i stimulans stvaranja novog kolagena, ublažavanje hiperpigmentacija i crvenila.
Shodno visokim standardima koje je Dr. Golueke postavio, formule su obogaćene dodatnim dokazanim kozmetičkim aktivnim sastojcima uključujući hijaluronsku kiselinu, vitamin C, vitamin A, vitamin E, ulje makadamije i kakao puter.
Da bi tako moćan kompleks bio i delotvoran obezbeđena je inovativna optimalna lipozomska tehnologija koja će ispručivati sastojke u kožu.

Pred nama je Royal Fern kozmetika za kožu i kosu, zasnovana na mudrosti biljke koja 400 miliona godina odoleva izazovima klimatksih promena i zagađenja, biljka koja je razvila svoje mehanizme zaštite ćelija do savršenstva: kraljevska (cvetna) paprat.

Iskusite moćne formule u luksuznim i lakim teksturama.