Kategorije Filteri

Noreva

Noreva

NOREVA laboratorija razvijena i prepoznata od strane dermatologa, pionir je na polju dermatologije već više od 20 godina.
Odgovarajući na visoke zahteve lekara, dermatologa i farmaceuta Noreva je razvila široku paletu dermokozmetičkih proizvoda sa motom: #Generacije se osećaju dobro u svojoj koži.

Naša koža odražava naše duševno stanje, raspoloženje, celokupno zdravlje, i ona je naš najosetljiviji organ.
Na osnovu ovog zapažanja, 1980-ih je grupa dermatologa ostrašćenih prema proučavanju kože – njenim složenim interakcijama i evolucijom kroz vreme – oformila laboratoires dermatologiques Noreva. Njihov cilj bio je da svakoj generaciji pruže dermatološku negu najvišeg kvaliteta uzimajući u obzir celokupno zdravlje i prirodnu povezanost kože, tela i uma.
Tako je rođena #Génération Bien dans ma peau.

Ova vizija ponovo ispisuje dermokozmetički pravilnik nege visoke tolerancije koja kombinuje efikasnost, čulni ugođaj i blagostanje prilagođeno svakoj generaciji: od beba, preko adolescenata, do odraslih i starijih.

Noreva je svoju široku palete proizvoda podelila u nekoliko linija: ACTIPUR, EXFOLIAC, IKLEN+, SEBODIANE DS, XERODIANE AP+…

ACTIPUR je linija proizvoda namenjena osetljivoj masnoj i aknama sklonoj koži.
Od početka puberteta pa sve do zrelog doba, koža može imati masni sjaj, nepravilnosti ili biti preosetljiva. Actipur linija, posebno namenjena osetljivoj koži sa nepravilnostima, kombinuje veoma visoku toleranciju, efikasnost (PS/PP patent) i izvanrednu formulu bez AHA, BHA ili retinola, za bržu i potpunu korekciju nepravilnosti. Preparati su bezbedni za upotrebu kod dece mlađe od 12 godina, trudnica i dojilja.

EXFOLIAC je linija proizvoda namenjena masnoj i aknama sklonoj koži. Exfoliac je baziran na jedinstvenoj antirecidiv formuli α-Ω hidroksi kiselina. Asortiman je podeljen na 3 segmenta: higijenu, negu i dodatnu negu. Spektar indikacija se kreće od mešovite i masne kože bez ikakve simptomatologije, do srednje teških formi akni. Svi preparati mogu da se koriste samostalno ili u kombinaciji sa propisanom terapijom. Velika prednost Exfoliac proizvoda je što nisu fotoosetljivi, tako da mogu da se koriste tokom cele godine. Takođe sadrži i preparate koji su bezbedni za upotrebu kod dece mlađe od 12 godina i trudnice.

IKLEN+ je linija medicinske kozmetike. Formula je zasnovana na višestrukom dejstvu aktivnih sastojaka: rucinol je prvi dvostruki inhibitor u procesu stvaranja melanina: sprečava stvaranje pigmenta, s dejstvom u višestruko jačim od hidrokinona, i istovremeno selektivno deluje na crni melanin; α-Sofora razgrađuje postojeći pigment. Osim što sprečava pojavu tamnih fleka, Iklen+ kreme poboljšavaju hidrataciju površinskog sloja kože i imaju anti-age efekat.

SEBODIANE DS linija je namenjena rešavanju problema seboroičnog dermatitisa i eliminaciji simptoma. Zahvaljujući patentiranom kompleksu S-Reguline, Sebodiane DS proizvodi za negu umiruju inflamaciju, ograničavaju proliferaciju gljivica i eliminišu ljuspe.

XERODIANE AP+ linija je specijalno formulisana za suvu, veoma suvu i atopičnu kožu. Pogodna je za higijenu i negu osetljive kože cele porodice. Svaki proizvod prilagođen je svom glavnom cilju, a to je da umiri, hidrira i zaštiti kožu, delujući protiv svraba i iritacija.

AQUAREVA linija je dizajnirana u cilju rešavanja problema dehidratacije kože, za negu koja hrani i dubinski hidrira kožu tokom 24h! AQUAREVA daje blistavost tenu održavajući prirodnu ravnotežu kože i njen prirodan proces hidratacije. Obogaćena najčistijom vodom iz švajcarskih glečera, linija je formulisana da brine o osnovnim funkcijama kože, koristeći inovativne formulacije pogodne za sve tipove kože i najnovija tehnološka dostignuća, kao što je zaštita od efekata izlaganja plavoj svetlosti (HEV light).

www.en.noreva-laboratoires.com