Kategorije Filteri

(MALIN+GOETZ)

(MALIN+GOETZ)

U martu 2004. godine, Matthew Malin i Andrew Goetz prvi put su otvorili vrata svoje prodavnice u njujorškom kvartu Čelsi, uz moderan apotekarski pristup luksuznoj nezi kože. Njihova misija je bila jednostavna: pružanje nekomplikovanih tretmana, koji su istovremeno nežni i delotvorni, za sve tipove kože, žene i muškarce. Tim načelima su ostali verni svih ovih godina.

Lokalna apoteka
Svaki proizvod je formulisan sa proverenim prirodnim sastojcima, u kombinaciji sa naprednim tehnologijama, kako bi se postigli izuzetni rezultati, čak i kod najosetljivijih tipova kože. (MALIN+GOETZ) prodavnice, iako moderne u svakom pogledu, inspirisane su tradicionalnim apotekama u okruženju i nude raznovrsne tretmane uz stručne konsultacije. U početku su Matthew i Andrew lično dočekivali svakog kupca koji je prošao kroz vrata prodavnice i još uvek žive u blizini svoje prve prodavnice u kvartu Čelsi. Takođe, u to vreme, njihovi psi Bob i Junior, postali su lokalne (vremenom i svetske) superzvezde, zahvaljujući klijentima i prolaznicima koji su fotografisali „pse u izlogu“.

Danas
Tokom godina nagrađivane formulacije i ikonična ambalaža proširile su se od linije za negu lica, tela i kose, do mirisa i sveća. Broj prodavnica u Njujorku, Los Anđelesu i Londonu, kao i distribucija među izabranim luksuznim radnjama širom sveta nastavlja da raste. Sve vreme (MALIN+GOETZ) su ostali verni prvobitnom obećanju – pružanju nekomplikovanih, luksuznih proizvoda modernim ženama i muškarcima.

Filozofija
(MALIN+GOETZ) nude jednostavna rešenja za negu svih tipova kože. Svaki proizvod je formulisan pomoću pouzdanih prirodnih sastojaka i naprednih tehnologija, kako bi se na najblaži način postigli izuzetni rezultati, čak i kod najosetljivijih tipova kože.

Preporuka
Najvažniji i osnovni proizvodi za zdravu i izbalansiranu kožu su čistač i hidratant, dok ciljani tretmani nude rešenja prilagođena individualnim potrebama.

Ključni sastojak proizvoda za čišćenje su aminokiseline, koje čiste i hidriraju, bez oštećivanja kože. Napredni proizvodi za hidrataciju su formulisani pomoću masnih kiselina, koje daju vlažnost bez zatvaranja pora.

(MALIN + GOETZ) proizvodi se ne testiraju na životinjama.

malinandgoetz.com