Kategorije Filteri

Institut Esthederm

Institut Esthederm

Ekobiologija u srcu je NAOS pristup koži, a ekobiologija u službi estetike moto je brenda Institut Esthederm. Od 1978, pristup je jedinstven, inspirisan prirodnim funkcijama kože, usmeren na održavanje balansa njenih funkcija, koristeći prirodne resurse kože, dozirajući prave sastojke u pravom trenutku.

Zasnovan je na višedecenijskoj ekspertizi u poznavanju bioloških funkcija kože, Institut Esthederm se ponosi inovativnim patentima i sistemima na kojima su zasnovani preparati.
Institut je patentirao Cellular Water Complex kao ključni element svih Esthederm formula. Umesto vode, svaki preparat sadrži “celularnu vodu” – mimetički kompleks čija pH vrednost, struktura i sadržaj minerala i oligoelemenata, imitira intersticijsku vodu, prirodnu vodu našeg organizma.
UVinCelium je ćelijska zaštita od UV zraka bez filtera, koja donosi novi pristup bezbednog uživanja u suncu. Time Control System je napredna antioksidativna formula koja usporava znakove starenja na koži. Osmoclean je patentirani sistem čišćenja kože zasnovan na pionirskim istraživanjima ekosistema (mikrobioma) kože, razvijen u saradnji sa osteopatama i fizioterapeutima.

Uz dokazanu efikasnost i bezbednost formula visoke tolerancije, prilagođenih i osetljivoj koži, Insitut Esthederm nudi inovativan koncept nege za dugoročno mladoliku i lepu kožu.