Kategorije Filteri

Gallivant

Gallivant

Za one koje mesto ne drži. Za nemirne duše, lutalice, urbane nomade, besciljne gradske šetače, znatiželjne hodače, putnike i lutalice.

GALLIVANT je londonski “indie” brend posvećen znatiželjnom i slobodnom duhu, ponovnom povezivanju sa svetom oko nas, uživanju u malim, jednostavnim stvarima.

GALLIVANT parfemi su putovanja uhvaćena u “travell size” bočicu od 30 ml. Veganski, uniseks, “cruelty free” – pravljeni u Londonu, inspirisani Amsterdamom, Istambulom, Tel Avivom, Los Anđelesom, Berlinom… i Londonom. Parfemi koji hvataju u letu duh vremena, vode nas na kreativna, “kul” mesta koja imaju svoju priču, mesta u koja želi da nas odvede Nik Stjuard, osnivač brenda.

Mali londonski “kul” brend svoje sastojke preuzima na mestu na kom ga uzimaju najveći: u postojbini moderne parfimerije, francuskom Grasu, sastojke na kojima će raditi parfimeri iz celog sveta. Najpoznatiji parfemski kritičar oštrog pera Luka Turin, za GALLIVANT kaže: “Njihovi mirisi su sasvim “niche” po izgledu, ali neobično grandiozni u svojoj kompoziciji”.

Kao svoj “draft”, viziju budućeg parfema, osnivač GALLIVANT-a ponudiće svojim parfimerima skice, zabeleške sa putovanja. One će pokrenuti parfemski eksapizam, podstaknuti neka naša izmaštana, ili realna putovanja.

– Ovi su parfemi moje lične veze sa mestima koja znam i sa kojima osećam bliskost. Želeo bih da zavolite ove mirise onoliko koliko ih ja volim i zato im u izradi posvećujem toliko vremena i pažnje. Nadam se da ćete u njima uživati i da će vas povesti nekim samo vašim stazama. – kaže Nik Stjuard.

Pa da krenemo…
Prva stanica?

www.gallivant-perfumes.com