Kategorije Filteri

Essential Parfums

Essential Parfums

„ESSENTIAL“ – /ɪˈsenʃ(ə)l/ – suštinsko, bez nevažnog, iz srca cveta ili biljke, apsolutno neophodno.

Posle 25 godina iskustva u parfemskoj industriji, buntovni i odlučni da obnovimo  suštinu pravog parfema, osnovali smo Essential Parfums uz jednostavan pristup:  kreirati unikatne luksuzne mirise po pristupačnoj ceni.

Partnere smo birali među najboljim parfimerima na svetu i omogućili im kreativnu slobodu bez granica, birajući najbolje sastojke iz održive proizvodnje, kad god je to bilo moguće.

U našem fokusu je miris. Pakovanja su ekološka, ne zanimaju nas luksuzne bočice, skupe reklamne kampanje koje odvlače pažnju od suštine parfimerstva.

Vrednost i kompleksnost prirodnih sastojaka čini naše parfeme retkim u parfemskom svetu, ali utoliko pre je vredno truda odati počast svakoj pojedinačnoj noti u njima.

Jednostavnost je suština sofisticiranosti, zato smo se radije odlučili za harmoniju nekolicine prirodnih sastojaka, umesto kakofonije sintetičkih.

 

NAŠI PARFIMERI

Parfemski umetnici su suviše često zaboravljeni, ostavljeni da tiho rade iza kulisa, zasenjeni imenima velikih brendova, slavnih ličnosti i kreatora. Naša je misija da slavimo umetnike koji stoje iza parfemskih kreacija: oni su naše zvezde. Essential Parfums je počast njihovom talentu, strasti i kreativnosti. Tražili smo od njih da, kao i drugi umetnici, potpišu svoj rad na svakoj bočici.

 

ODRŽIVOST

Vodimo računa o uticaju koji naši parfemi imaju na životnu sredinu, i zato je u svim korš prioritet princip održivosti. Papir za ambalažu ima FSC sertifikat koji promoviše praksu ekološki osvešćenosti, društvene odgovornosti i ekonomski održive upotrebe šuma. Proizvođač naših bočica priklanja se rešenjima koja smanjuju ekološki otisak, zamenjujući gasne električnim pećima.

Naši su parfimeri fokusirani na prirodne materije iz održivih izvora koji ne samo da stvaraju moćne mirise, nego i poštuju lokalne proizvođače i ekologiju.

 

NAŠ PRISTUP

Verujemo da su vrhunski parfemi uz pristupačnu cenu ne samo mogući, nego i najbolji korak ka budućnosti. Izbacujući posrednike i tradicionalne modele promocije, u stanju smo da smanjimo troškove koji bi bili nauštrb kvaliteta naših parfema.

Ove uštede prenosimo i na vas. Naš dizajn odražava naša uverenja: svaka elegantna staklena bočica usmerava svu vašu pažnju na dragocenu tečnost u njoj, sa jednostavnom etiketom na kojoj je ime parfema i potpis parfimera.