Kategorije Filteri

Embryolisse

Embryolisse

Nega treba da sadrži samo neophodne aktivne supstance potrebne koži da bi ostala zdrava i lepa – ni manje, ni više od toga. Ova tako jednostavna i utoliko bolja filozofija jednog dermatologa iz 1950. i dan danas čini suštinu filozofije brenda Embryolisse. Brenda za koji ste sigurno čuli. Jer…
Postoje proizvodi koje zna ceo svet, koji imaju kultni status i o kojima se ne raspravlja. Postoje razne kreme proizvedene u Francuskoj, ali kada se negde u svetu spomene „francuska krema“ misli se samo na jednu: Embryolisse Lait-Crème Concentré.

POČETAK: Godina je 1950, Pariz. U bolnici Saint-Louis dr Tricot, dermatolog formuliše jednostavnu, univerzalnu kremu za zdravu negu kože. Nije mogao da sluti da će njegova krema i 70 godina kasnije zadovoljavati zahtevne potrebe žena: Lait-Crème Concentré je rođena!
Najpre prepisivana na recept među dermatolozima, potom sa oduševljenjem usvojena među šminkerima koji su proneli reč o ovoj jednostavnoj i efektnoj nezi, a njihovi klijenti je preneli svojim prijateljima… Lait-Crème Concentré krema polako raste i postaje kultni proizvod iz francuskih apoteka: delotvorna, dostupna i multifunkcionalna.
Sedamdeset godina kasnije, Embryolisse se drži principa na kojima je osnovan.
FORMULE: BALANS, BALANS, BALANS.

TOLERANCIJA: Količina aktivnih sastojaka svih Embryolisse preparata pažljivo je odmerena, prema principu: samo neophodni sastojci, u izbalansiranoj koncentraciji. Tako se izbegava zamor kože i podiže nivo tolerancije.

EFIKASNOST: Prioritet se daje sastojcima prirodnog porekla, sa dugom tradicijom upotrebe u kozmetici, poreklom iz cveća ili voća: ši puter, aloja vera, soja, pčelinji vosak, hijaluronska kiselina ili kolagen. Težnja brenda je da se udeo prirodnih sastojaka stalno povećava. Uz njih se koriste i dermatološki aktivni sastojci čiji su efekti potvrđeni u medicini i kozmetici. Sintetički sastojci se koriste da daju formuli prijatnu teksturu, dobar osećaj na koži i bezbednost – konzervansi su neophodni da spreče kontaminaciju bakterijama, a UV filteri da zaštite od sunčevog zračenja.

UŽIVANJE: U imenu brenda sadržana je francuska reč “lisse” koja znači „glatko“ – i donekle objašnjava baršunast, mek osećaj koji imate kada nanesete Embryolisse negu.

JEDNOSTAVNOST: Još jedan prioritet za Embryolisse: multifunkcionalnost. Proizvodi su namenjeni jednostavnoj i efektnoj nezi kože lica i tela. Jedna od tajni uspeha Lait-Crème Concentré kreme je i mogućnost da se koristi za negu lica i tela, kao maska, podloga za šminku, sredstvo za skidanje šminke, nega ruku, umirivanje ispucalih vrhova kose, kao „after-sun“ i „after-shave“ kremu i uvek kada je potrebna brza hidratacija i umirivanje kože.

POVERENJE: I dalje je ovonezavisni porodični brend, svi preparati su proizvedeni u Francuskoj, pod farmaceutskom kontrolom, dermatološki testirani, u saradnji sa naučnicima i make-up umetnicima. Formule su transparentne i lako razumljive svim korisnicima.

UNIVEZALNOST: Embryolisse je podjednako dobra nega za devojčice koje traže prvu kremu, njihove mame koje žele efikasnu i jednostavnu negu, koja je i dobra podloga za šminku, bake kojima je potrebna jača hidratacija, ali i tate kojima je potrebno da umire kožu nakon brijanja. Dobro izbalansirani, Embryolisse preparati obezbeđuju kompletne dnevne potrebe hrane i vode za različite tipove kože.

EKOLOŠKA OSVEŠĆENOST I POSVEĆENOST: Svestan da su planeta i njeni okeani u velikoj opasnosti, a ekološke akcije neophodne što pre, Embryolisse kontinuirano radi na smanjivanju svog ekološkog traga, počev od pakovanja. Eliminisane su nepotrebne kutije, špatule i dodatni poklopci na teglicama. Plastične tube zamenjene su aluminijumskim. Male plastične bočice – staklenim. U prostorijama kompanije izbačeno je jednokratno posuđe i uvedeno stakleno. Štampa se samo ako je neophodno i to na recikliranom papiru.

#SimpleIsBeautiful

www.worldwide.embryolisse.com