Kategorije Filteri

Carner Barcelona

Carner Barcelona

Ulicama, trgovima i obalom Barselone
„Nije ovde reč samo o kreiranju mirisa, reč je i o evociranju uspomena, razmeni iskustava i prenošenju emocija.“
Sara Karner

Strast ka lepoti i autentičnosti nije teško razviti u gradu poput Barselone: Sara Karner (Carner), blisko povezana sa rodnim gradom, pokušala je da tu strast preslika u mirise i dočara nam emocije odrastanja i života u Barseloni čija je raskošna prošlost prirodno stopljena sa savremenom urbanom dinamikom. Odrasla u porodici tradicionalno vezanoj za umetnost izrade predmeta od kože, unela je u svoj brend duh zanatskog perfekcionizma, dah Mediterana i, sarađujući sa najboljim lokalnim dizajnerima i svetskim parfimerima, 2010. pokrenula parfemski brend Carner.

Minimalistički dizajn bočica, veran avangardnom i kosmopolitskom duhu Barselone, krije intrigantne mirise podeljene u dve kolekcije: cvetnu i drvenastu. Drvenaste note su za Saru Karner posebno važne, jer u njima oseća sjedinjene eleganciju i senzualnost – zato su prisutne, ili dominantne u gotovo svim Carner parfemima.

Carner parfemi se od mirisa do pakovanja proizvode u Barseloni, a okrenuti su probirljivoj i zahtevnoj parfemskoj publici. Dobitnici su brojnih parfemskih priznanja, da izdvojimo samo parfem Rima XI, koji je bio među pet najboljih u izboru FIFI nagrada u Njujorku 2012. i dobitnik FIFI nagrade u Rusiji 2013.