Kategorije Filteri

Bioderma

Bioderma

BIODERMA dermatološka laboratorija osnovana je 1977. godine. Osnivač Jean Noel Thorel, biolog i farmaceut, stvorio je inovativan pristup biodermatološkoj nezi – BIODERMA dermokozmetičke proizvode. Njegova vizija? Koža je ekosistem. Živi i diše u specifičnoj okolini, menja se i razvija sa vremenom. „Kada koža pati, trebalo bi da upotrebimo njenu prirodnu biologiju da je naučimo da živi, umesto da je samo lečimo“. Tako je rođen koncept „dermatološke biologije“. BIODERMA koristi biološki aktivne sastojke koji uticajem na prirodne mehanizme leče probleme kože nastale zbog uticaja okoline, medicinskih tretmana i procesa starenja.

Trideset i pet godina kasnije, sa preko 50 međunarodnih patenata, prisutna u preko 70 zemalja širom sveta, BIODERMA je favorit dermatologa i farmaceuta, kao i miliona zadovoljnih korisnika.

BIODERMA vizija
Kreirana sa čvrstim verovanjem i vođena željom da svoje inovacije stavlja u službu zdravstvenih radnika, BIODERMA dermatološka laboratorija neguje i ponosno promoviše svoju različitost.
Od samog osnivanja, BIODERMA timovi dele istu duboko humanističku viziju koja se ostvaruje kroz osam osnovnih principa: posvećenost, ekspertiza, inovativnost, edukacija, integritet, objektivnost, bezbednost, zadovoljstvo.

Svaki BIODERMA proizvod u isto vreme tretira i uzrok nastalog problema, kao i simptome.

BIODERMA istraživanja
BIODERMA istraživački tim čine visoko kvalifikovani naučnici koji u svojim istraživanjima i inovacijama tesno sarađuju sa timovima specijalizovanim za kožu pri najznačajnijim francuskim istraživačkim centrima – INSERM (Nacionalni Institut za zdravlje i medicinska istraživanja) i CNRS (Nacionalni centar za naučna istraživanja).
Kao plod takve uspešne saradnje, godinama su se rađale inovacije koje su od tada reference širom sveta:
Prvi šampon bez deterdženata: Nodé Fluid.
Prva voda za čišćenje: Micelarni rastvori Sensibio H2O i Sébium H2O.
Prvi biološki aktivni sastojak za sunčanu zaštitu koji se bori protiv dugoročnog štetnog efekta izlaganja sunčevim zracima: Photoderm i patent Cellular BIOprotection®.
Prvi proizvod za negu lica koji utiče na kvalitet sebuma: Sébium AKN krema i njen patent Fluidactiv®.
Prva nega lica koja deluje direktno na glavni uzrok crvenila na koži: Sensibio AR krema i njen patent Rosactiv®.

Otkrijte BIODERMA ekspertsko rešenje za svaki problem Vaše kože!

BIOlogija u službi DERMAtologije.

www.bioderma.com