Beauty Blog Awards

Prateći pisanje domaćih blogera, Metropoliten parfimerija je i 2015. godine dodelila priznanja autorkama beauty blogova, Metropoliten Beauty Blog Awards.

Odluku o nagradama doneo je nezavisni žiri u kom su bili Ivana Vušković, urednica u časopisu Lisa, Jelena Veljković Milentijević, urednica u časopisu Blic Žena i Žana Korolija, vlasnica CORE agencije za odnose sa javnošću, stručnjak za marketing komunikacije i urednica i autorka portala Sito & Rešeto.

Glavna nagrada za najbolji blog 2015., Metropoliten Best Beauty Blog Award, dodeljena je Nataši Kuzmanović za blog Uncle Abadash.
Dodeljene su i dve specijalne nagrade, Metropoliten Best Beauty Post Award

– nagradu za najbolji post o kozmetici (iz asortimana Metropolitena) dobila je Dijana Golubović, autorka bloga Sasvim obična devojka.

– nagradu za najbolji post o parfemu (iz asortimana Metropolitena) dobila je Jelena Sazdanović, autorka bloga Beauty Axiom.

U konkursu za najbolje beauty postove i najbolji blog imale su pravo da učestvuju sve domaće beauty blogerke, a u konkurenciji je ove godine bio 31 blog.

Priznanja su dodeljena u decembru 2015. na koktelu u wine & tapas baru Epigenia u Beogradu.

Uz priznanja, autorke blogova dobile su i vredne nagrade.

Metropoliten je na ovaj način krunisao godinu brojnih druženja sa domaćim blogerkama, a nagrade će dodeljivati i narednih godina, sa željom da one postanu tradicija, i važan prednovogodišnji događaj u svetu lepote.

Photo: Dario Marić