Program lojalnosti

20. jula 2014.  | 

Svi klijenti Metropoliten parfimerija mogu dobiti lojalti karticu za automatsko beleženje kupovina i ostvarivanje pogodnosti u okviru Metropoliten programa lojalnosti.

Metropliten program lojalnosti:
Prodaja proizvoda u okviru Metropoliten programa lojalnosti predstavlja poseban prodajni podsticaj gde kompanija, pod definisanim uslovima i određenim pogodnostima, nagrađuje klijente za njihovu vernost.
Klijent koji u roku od godinu dana, od dana prve evidentirane kupovine, realizuje potrošnju u iznosu od najmanje 400.000,00 RSD, ostvaruje pravo na 5% popusta pri svakoj sledećoj kupovini u Metropoliten parfimerijama.
Ostvareni popust se evidentira u obliku bodova na Metropoliten kartici, tako da 1 bod vredi 1 RSD.
Bodovi se dobijaju kao cash back, odnosno povrat novca na karticu.
Primer: Ukoliko je iznos računa 10.000,00 RSD, 5% od ukupnog iznosa – odnosno 500,00 RSD se vraća u obliku bodova na karticu.
Klijent može koristiti bodove sa kartice pri bilo kojoj kupovini po svom izboru u Metropoliten parfimerijama.
Rok za korišćenje bodova sakupljenih na Metropoliten kartici lojalnosti je godinu dana od dana evidentirane transakcije. Nakon isteka ovog perioda, bodovi te transakcije se poništavaju.
Metropoliten kartica nije sredstvo plaćanja i sakupljene bodove nije moguće zameniti za gotovinu.
Korisnik kartice je punoletno lice, koje je popunilo obrazac prijave za dobijanje kartice lojalnosti. Metropoliten karticu mogu koristiti i članovi porodice vlasnika kartice.

Metropoliten kartica vam omogućava:
•    Ostvarivanje pogodnosti u okviru Metropoliten programa lojalnosti
•    Informacije o poslednjim novitetima i aktivnostima
•    Pozivnice na događaje Metropoliten parfimerija
•    Poklon iznenađena koja mogu stići do vašeg e-mail sandučeta

Napomene:
Gubitak ili oštećenje Metropoliten kartice potrebno je odmah prijaviti Metropoliten parfimeriji. Klijentu se u tom slučaju poništava izgubljena/oštećena kartica i izdaje nova Metropoliten kartica.
Metropoliten zadržava pravo da, prilikom povremenih akcija u maloprodajama, članovima programa lojalnosti obračunava ili samo akcijski popust ili samo loyalty popust. Takođe, kompanija zadržava pravo da određeni brendovi ne budu deo programa lojalnosti, o čemu se klijenti mogu detaljnije informisati u Metropoliten parfimerijama.
O svim eventualnim izmenama Metropoliten kartice lojalnosti klijenti će biti blagovremeno informisani putem e-mail obaveštenja.

Share