Kategorije
Detoxifying Black Shampoo

Shampoo Nero Detossinante

BioKap pročišćavajući crni šampon

200 ml
Zagađenja iz okoline, prljavština i višak sebuma se često talože na koži glave, smanjujući volumen i sjaj kose.

Crni šampon za detoksikaciju je specijalno formulisan za temeljno čišćenje kose i kože glave, pri čemu otklanja svrab, vraća vitalnost i prijatan osećaj lakoće.
Pogodan za sve tipove kose, šampon kombinuje svojstva detoksikacije i pročišćavanja crne gline, sa sposobnošću apsorbovanja nečistoća, što je glavna osobina uglja bambusa. Biljni derivat ksilitola i pantenola doprinosi ublažavanju svraba i crvenila, dok mentol i esencijalno ulje organskog ruzmarina hidriraju i osvežavaju, stvarajući osećaj komfora i blagostanja, kako za kožu tako i za kosu.Tamna boja šampona potiče od finog praha uglja, koji se ispira i ne utiče na boju kose, bez obzira da li je prirodna ili farbana.

Namenjen je osobama koje su svakodnevno izložene zagađenju, prašini i sličnim agresivnim uticajima spoljne sredine, kao i tipu kose koji je sklon prekomernom lučenju sebuma.
UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Nanesite na vlažnu kosu, masirajte i isperite. Pogodan je za muškarce i žene, kao i za sve tipove kose, uključujući i farbanu.
U slučaju zgušnjavanja sadržaja, protresite bočicu i okrenite je naopako na nekoliko sekundi.
Ugalj bambusa, crna glina, derivat ksilitola, panthenol, mentol, organsko ulje ruzmarina. Ne sadrži silikone, parabene, testirano na nikl.
Proizvod je dermatološki ispitan. Pogodno za vegetarijance.
Pročitati uputstvo na pakovanju.
Share